Lajme

Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete.

Sipas njoftimit, këto ndërprerje të energjisë elektrike do të ndodhin për shkak të disa punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

27.04.2021

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Instalimi i trafostacionit të ri në NS Miradi e Epërme.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e e tensionit të ulët.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Hajvali-Shkolla (kodi: 190000400002) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Hajvali te shkolla.

Arsyeja: Punime në Projektin FFK ne Hajvali – NS. 10(20)/0.4 kV.

28.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (kodi: 16100028) prej ores 08:30-09:00 dhe nga ora 11:30-12:00

Vendet: Gllobar, Tërstenik, Polluzhë dhe Shtuticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TS Tërstenik te shkolla (kodi: 16100028129) prej orës 08:30 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja te shkolla Tërestenik.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re dhe demontimi i linjës së vjetër.

3.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e rr.Valon Hasani.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

4.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva IV (Kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr. Zahir Pajaziti prej Shkollës Isa Boletini deri te Hotel Besiana, një pjesë e rrugës Ali Ajeti kah Zejna, Lagjja e Kuvajtit, Pompa Iliria dhe dhe Goetz Robert Klaus “Goetz Enterprises SAS”.

Arsyeja: vendosja e kabllove nën linjën ekzistuese.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

28.04.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbreshi (Kodi: 50000006) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Agim Binak Qelaj, Arbëreshë (një pjesë), Beteja e Qafë Broqit, Fidanishtja (një pjesë), Konferenca e Bujanit dhe Vitomirica.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrje/dalje sipas Projektit të Aprovuar, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Postime të ngjajshme
Lajme

Snajperisti gjerman i Koshares i komenton Vjosa Osmanit, ia poston foton nga qendra e vaksinimit

Lajme

Erdhi për Bajram në Kosovë, mërgimtarit në Ferizaj ia vjedhin veturën

Lajme

“Mos ma shtyj babën,”: Përplasje verbale mes policëve dhe familjarëve të të moshuarve tek “1 tetori”

Lajme

Pamje skandaloze: Kështu “zvarriten” të moshuarit për të arritur tek vaksinat në sallën “1 Tetori”