Lajme

Këto vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar për zonat që do të përballen me mungesë të energjisë elektrike.

Sipas një komunikate për media, KEDS ka njoftuar se është duke u punuar në rrjet për siguri të sistemit, përcjell Demokracia.com

Këto janë zonat që do të përballen me energji elektrike:

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Graqanica 1 (Kodi:10014004) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

2.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pompat e Ujesjllesit Badovc (Kodi:10014008) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Pompat

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

3.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor Slivove (Kodi:10014001) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

4.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miniera kishnice Trepqa N.Berd (Kodi:10014007) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Miniera .

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

5.

TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetini (Kodi:15019003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (një pjesë) .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë-ndërrimi i konzollave

6

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët .

Arsyeja: Revizion i daljes

7

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi:14016002) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Mitrovicë

1.

TS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi:70000104) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e thyera në të reja të betonit.

2.

TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni hekurudhor (Kodi:73000004) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Përgatitjeve për energjizimin e LP 10kV të ri Oshlan Vushtrri.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërrpce do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Kontrollimi I TS-ve ,lëshuesve katodik dhe pastrimi i trases, shtrëngimi i përçuesve

2.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni (Kodi:40041002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi. Fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trases

3.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (Kodi:41046003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë), Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët.

Arsyeja: Ndrrimi I kabllave të TM ne TS41046003036 nga trafofusha në TS

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave TM në Radost

Gjilan

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca (Kodi:60062006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave të reja.04.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Vasharishta me (kod: 14000004019) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: kons. Ne rr.Ali Ajeti, Agron Rrahmani dhe Dardania, Bedri Bajami etj.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër

2.

Në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Spitali me (kod: 14000002012) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: Rr.(një pjese) Bahri Fazliu, Agron Rrahmani dhe Bedri Bajrami.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër.

3.

Në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kombinati me (kod: 14000002013) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: Obj banesore afër Raffeisen Bank si dhe restoran Baroon.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër

05.08.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 35/10kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shkolla Normale (Kodi:30033004) prej ores 11:00 -13:00.

Vendet: Rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi, 422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 Ëilliam Ëalker (një pjesë),

Arsyeja: Zëvendësimin e Transformatorit dhe Panelit të TU, sipas PEE

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10KV Prugovci (Kodi:10013012) prej ores 12:00 -16:00.

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Zëvendësimin e Transformatorit dhe Panelit të TU, sipas PEE

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Silkapori do të ndërprehet:

Dalja 10kV X-Fort (Kodi:40045002 ) prej orës 10:00 -10:30.

Vendet: X-Fort

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV – demontimi i rrjetit të vjetër, sipas ZT.

05.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Hidrofori ( Kodi: 11000015070) prej ores 08:30-12:30

Vendet: Rr.Afrim Zhitia ( nje pjese), rr. Vllezerit Gërvalla, rr. Sali Nivica ( një pjesë)

Arsyeja:Shqyrtimin e vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina2-Prishtina 7, Feeder 3

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Dukagjini 8 ( Kodi: 19100007073) prej ores 13:00-17:00

Vendet: rr.Hajrullah Abdullahu ( nje pjese).

Arsyeja: Shqyrtimin e vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2-Prishtina 7,Feeder 3.

Postime të ngjajshme
Lajme

‘Amerika merr në dorë komplet situatën’

LajmeSport

Joshua - Usyk, këtu mund ta shikoni "LIVE" meçin!

Lajme

U mbajt mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, ja për çfarë u diskutua

Lajme

Tragjike: Vetura del nga rruga dhe bie në lumë, një i vdekur dhe dy të lënduar