.
Lajme

Këto vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vazhdim

15.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca (kodi: 41046001) në dy termine nga ora 09:30 deri 10:30 dhe nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Vendosja e grupeve matëse në TS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 220/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 13:00 deri 14:30

Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës në TS 10/0.4kV.

Prizreni

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Poslishta (kodi: 30035006) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

2.

Nga NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

3.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 14:30 deri 16:00

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

17.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1, Hajvali (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak sigurisë në sistemin elektro-energjetik. Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4 kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Vërejtëje: Në NS 10/0.4 kV Ulzat-1, Hajvali (Kodi: 19000040167) do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

17.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10(20)kV Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Plemetini (kodi: 15019003 ) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë) Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Dukagjini (kodi: 51000011 ) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Pjesë e rrugëve Ismajl Qemajli si dhe Hotel Dukagjini në Sheshin Haxhi Zeka.

Arsyeja: Realizimi i kokave të brendshme kabllore 10(20)kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Kosova Petrolli (kodi: 40041003) nga ora 10:00 deri 10:30

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe bizniset private.

Arsyeja: Realizimi i punimeve në nënstacion, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe i projektit të aprovuar.

Related posts
Lajme

KEDS njofton se kush mbetet nesër pa energji elektrike deri në 7 orë

Lajme

Pronari i një restoranti e ndjek me thikë klientin në Sarandë

Lajme

Mehaj e Kurti organizojnë ndejë në Jezerc për nder të mërgimtarëve

Lajme

LAJMI I FUNDIT: Vdes profesori i njohur kosovar