Zgjedhjet 2021

Këto masa duhet t’i zbatoni në ditën e zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditura masat të cilat duhet të zbatojnë qytetarët në ditën e zgjedhjeve.

KQZ ka bërë thirrje që të respektohen masat antiCOVID, ndërkaq thekson se duhet të mbahet distanca fizike në momentin që qytetarët janë në vendvotime.

Njoftimi i plotë:

KQZ njofton të gjithë qytetarët me të drejtë vote për masat që duhet t’i zbatoni në ditën e zgjedhjeve.

· Për të votuar duhet të mbani maskë mbrojtëse duke mbuluar hundën dhe gojën;

· Mbani distancë fizike 2 metra derisa prisni në radhë për të hyrë në qendër të votimit dhe në vendvotim;

· Gjatë hyrjes në vendvotim dezinfektoni duart;

· Pas dezinfektimit të duarve, prezantoni dokumentin e identifikimit dhe hiqni maskën mbrojtëse me qëllim që të identifikoheni nga anëtari i vendvotimit;

· Pas identifikimit, rivendoseni maskën;

· Pas kësaj ju duhet të merrni fletëvotimin dhe të hyni në kabinën e votimit për të votuar dhe në fund vendoseni fletëvotimin në kutinë e votimit;

· Në dalje të vendvotimit ju duhet t’i dezinfektoni serish duart.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kërkon mirëkuptimin e qytetarëve për zbatimin e këtyre masave të domosdoshme me qëllim të mbrojtjes së shëndetit.

Për informata shtesë kontaktoni këtë linjë ndihmëse pa pagesë: 0800 55 555.

Postime të ngjajshme
LajmeZgjedhjet 2021

Ky është rezultati i partive politike nga votat me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

LajmeZgjedhjet 2021

Këto janë ish-deputetet e Kuvendit që nuk arritën të fitojnë besimin e qytetarëve për një mandat të ri

LajmeZgjedhjet 2021

Lista e 20 kandidatëve më të votuarit të PDK’së

LajmeZgjedhjet 2021

Votat e djalit të Sami Lushtakut në Drenicë