Lajme

Këto janë vendet që do të kenë mungesë të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi 15019005) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve 10 kV, kontrollimi i trafostacionit për vaj.

2.

Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

LP 10kV Grashtic-Radashevc (Kodi: 14016001) prej orës 09:00 – 16:00.

Vendet: Grashtice, Radashec .

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha (kodi 40044005) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiq, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viq, Firaj, Brod.

Arsyeja: Kontrollimi I trafosatcioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (kodi 41000002) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Rufci i Ri,Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta,Bujani, Bregu i Zi ,Godanci i Epërm Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (kodi 61067003) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Gërmovë, Germova e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla, Verban, Buzovik.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Poslishta (Kodi: 30035006) prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: Poslishtë, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurëthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Ndërrim të transformatorëve të dëmtuar në trafosatcionin “Kobi 1 – 30035006003”.

08.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej orës 09:00-11:00 dhe nga ora 13:00-17:00.

Vendet: Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

09.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ibrahim Morina N.N.H Morina (Kodi: 19000038179) prej orës 08:30 – 12:30.

Vendet: N.n.H.Morina.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bujar Hasani-BTB Holding Sh.P.K (Kodi: 19000025174) prej orës 13:00- 17:00.

Vendet: BTB Holding.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Çaamëria 2 (Kodi: 11000008033) prej orës 09:00- 13:00.

Vendet: Çamëria 2.

Arsyeja: Energjizimi i linjave të reja 0.4 kV.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Hidrofori (Kodi: 11000015070) prej ores 09:30 deri në ora 11:30

Vendet: Rr.Gazmend Zajmi nje pjesë,rr.Afrim Zhitia një pjesë.

Arsyeja: Nderrimi I Izolatorit te tensionit te ulet 0.4kV dhe shtimi i vajit

09.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mehanika (kodi 10010002) prej orës 10:00 – 12:00.

Vendet: Mehanika.

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

2.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Veterniku II (kodi 10010009) prej orës 12:00- 14:00.

Vendet:Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rrezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti.

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

3.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lesna (kodi 10010006) prej orës 12:00 – 14:00.

Vendet: Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve)

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

4.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi 18024001) prej orës 11:00- 12:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin- Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (kodi 18024002) prej orës 12:00 – 13:00.

Vendet: Qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, Rr. Magjistralia Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prilluzhë (kodi 18024003) prej orës 13:00 – 14:00.

Vendet: Fidanishte , Fidanishte Kastriot , Hashanët , Elektro Monti, Palaj, Stanovc i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi:14016002) prej orës 09:00- 16:00.

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

10.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Dino (Kodi: 11000022195) prej ores 08:30-12:30.

Vendet: Objekti Dino.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Çelësi Point (Kodi: 19000038166) prej orës 13:00-17:00.

Vendet: Objekti Çelësi Point.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuader të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

Postime të ngjajshme
Lajme

‘Amerika merr në dorë komplet situatën’

LajmeSport

Joshua - Usyk, këtu mund ta shikoni "LIVE" meçin!

Lajme

U mbajt mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, ja për çfarë u diskutua

Lajme

Tragjike: Vetura del nga rruga dhe bie në lumë, një i vdekur dhe dy të lënduar