Lajme

Këto janë vendet ku do ketë reduktime të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 35kV H12 – Bivolaku (Kodi: 15020000 ) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hamidi-Ibër-Lepenci

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej 09:00 -09:15 dhe nga ora 15:45 -16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha,Smajlovit,Bajqine ,Kerpimeh ,Rep ,Pollate,Dvorisht,Sllatine,Reqice,Zhiti ,Sylevice,Breze,Trnavice,Murgull,Zakut,Metehi,Doberdol.

Degëzimi 10 kV (Kodi: 14000014177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 275, ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet:Sllatin ,Reqic Sylevucë, Murgull, Dvorisht.Terrnavic.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat – Voskopoja (Kodi 40043001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00min.

Vendet: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trases

2.

Nga NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 40043007039, 040, 042, 035, 047, 036, 038, 216, 223, 041, 043, 037, 044, 045, 046, 048, 245, 249, 049, 050, 051, 099, 229.) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Topojan.

Arsyeja: vendosja e kokave ne kabell ajrore qe lidh TS, 7043

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

Arsyeja: Vendosja e 4 shtyllave të T.L

Pejë

1.

NS 35/10 kV PEJA II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

27.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr.Muharrem Fejza një pjes.

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

28.08.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi 51000010) nga ora 12:00 deri në 15:00

Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja: Vendosja e konzollave dhe izolatorëve TM, sipas PEE

Ferizaj

1

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej ores 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega .

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas PEE.

2.

TS 110/35/10kV Lipjanido të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi: 41000019) prej orës 09:00 deri ne ora 10:00

Vendet: Lipjan Qyteti ni pjes.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas PEE.

28.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr.Muharrem Fejza një pjes.

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Qameria 3 (kodi: 13000008073 ) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr. Haxhi Zeka një pjes

Arsyeja: Nderrimi i ormanit te tensionit te ulet

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

KEDS: Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

Lajme

Gastronomët kanë një njoftim për gjithë klientët

Lajme

U raportua se janë kthyer eshtrat e Ukshin Hoti, ja çfarë thotë djali i tij

Lajme

Këtyre moshave u takojnë 3 viktimat e sotme të COVID-19