Lajme

KEDS tregon se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

15.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Prizren

1.

NS TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja: Montimi i GM kontrolluese (i djegur së bashku me ormanin e trafostacionit) TS Randobrava I.

15.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet NS 10/0.4kV Stabiliment TS Hasan Prishtina 630TS që do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri ne ora 21:00:

TS 10/0.4 kV

TS Shën Jeronimi

(Kodi: 40000033201)

TS 10/0.4 kV

f&a inxhinjeringu, Ndërtesa, rr. TIRANA

(Kodi: 40000033206)

TS 10/0.4 kV

TS Fakulteti I Shkencave Aplikative

(Kodi: 40000033257)

TS 10/0.4 kV

TS Qendra e Kompetencës

(Kodi: 40000033247)

TS 10/0.4 kV

TS Kisha Katolike I (Kulla)

(Kodi: 40000033208)

TS 10/0.4 kV

TS Kisha Katolike II (banesat)

(Kodi: 40000033209)

TS 10/0.4 kV

TS Kisha Katolike III (MBTS)

(Kodi: 40000033210)

TS 10/0.4 kV

TS-RE-ING

(Kodi: 40000033204)

TS 10/0.4 kV

TS Pylltaria

(Kodi: 40000033203)

Vendet: Kisha katolike, Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, Shkolla fillore Vezir Jashari, Shkolla e mesme ekonomike Faik Konica, një pjesë e rr.Rexhep Bislimi, një pjesë e rr.Remzi Hoxha.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

16.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gërgurët (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Gërgurët.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bajqincet (kodi:15018018064) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet:Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

16.04.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalaj 10 kV Malësia e Re (kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbica e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalaj 10 kV Agrokosova (kodi: 50000007) prej orës 09:30 deri në ora 17:00

Vendet: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Çeket, Metohia Remont, Demineret, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbja.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10(20) kV sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

Kompania që transportoi kokainën dhe pronarët e saj

Lajme

A është çmimi arsyeja që Kosova ende nuk ka blerë asnjë vaksinë?

Lajme

Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

Lajme

Këta janë të arrestuarit në aksionin e sotëm ku u kapën 400 kg kokainë