Lajme

KEDS njofton se këto vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vazhdim

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet. 15.07.2021. Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i R dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Rruga e Reçanit (Kodi: 32000005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reçani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, I. Seferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm, përforcimi i përçuesve dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Bajri (Kodi: 70000004) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Qendra (Kodi: 70000014) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Tregu i Blertë (Kodi: 70000002) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Qyteti- një Lagje.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Lagjja e Romëve (Kodi: 70000013) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Romët 1, 2, 3, Çerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinë e Epërme, lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku. Banja. Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Rregullimi i urave në shtyllat e betonit LP 20kV dhe pastrami i trasesë.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

LP 10kV Janjeva (Kodi: 10014011 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushtericë e Epërme Shushica.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve të shtyllave 0,4 kV – krasitja e degëve të lisit problematik që prekin përçuesit.

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Fushë- Kosova I (Kodi: 15018006 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) në dy termine prej orës 10:30 deri në 10:45 dhe nga ora 13:45 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndërsait e tensionit të mesëm.

3.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Potok (Kodi: 14000010110) në dy termine prej orës 10:30 – 14:00

Vendet: Potok

Arsyeja: Riparim i ormanit 0.4kV

4.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva dhe TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:10 deri në ora 00:40.

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellëi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast – Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Kthimi i furnizimit me LP 35kV Podujevë – Koliq.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në Pemishte.

16.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshatati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Arbëria 2 me (kod: 12000012052) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: një pjesë e rrugës Ahmet Krasniqi, një pjesë e rr.Eduard Lir, një pjesë e rr.Ekrem Rexha, një pjesë e rr.Selim Berisha, një pjesë e rrugës Zagrebi – Ambasada e vjeter residencëe e Amerikes afër rrethit mbi hekurudhë.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

3.

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

LP 10kV Drenasi 2 me (kod: 16100002) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 11:30 deri 12:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nga ora 09:00 deri 12:00

1. NS 10/0.4kV Çikatovë e Vjetër te miniera – Morinët me (kod: 16100002133)

2. NS 10/0.4kV Çikatovë e Vjetër- Morinët RT 2015 me (kod: 16100002252)

3. NS 10/0.4kV Deponia e Mbeturinave me (kod: 16100002266)

Vendet: Çikatovë e Vjetër.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

Postime të ngjajshme
LajmeShow Bizz

Morena Taraku mesazh publik Edi Ramës! Me fjalë të ashpëra zbulon diçka që nuk e kemi ditur

Lajme

“Për këtë punë mos na u dok ma këtu” – Çifti i moshuar që jetojnë të vetëm, tash e pesë ditë s’kanë rrymë

LajmeShow Bizz

Lola Haradinaj tregon se si hoqi dorë nga muzika dhe arsyeja ishte Dauti

Lajme

Italia me masa të reja anti-COVID, kufizime për qytetarët që udhëtojnë në këtë shtet