Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vazhdim

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

12.02.2021

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

 

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Ndërrimi i TS të mbingarkuar.

2.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

12.02.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe panelit të tensionit të ulët.

13.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhë, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

NS 10/04 kV Kulla te Xhamia (Kodi: 15018018066) prej orës 09:30 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te Xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i trafos Mobile.

13.02.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Banjë Kulla (Kodi: 50052006017 ) prej orës 11:00 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te Xhamia.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial – Kllokot (Kodi: 61065005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonierka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës dhe montimi i konzollës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

Ministria e Shëndetësisë tregon se si kanë dështuar t’i sigurojnë vaksinat anti-COVID

Lajme

Detaje të reja nga grabitja në KEDS: Personat e maskuar nën kërcënimin e armëve vodhën një shumë të madhe parash

Lajme

Duda Baljen e njihni, por jo edhe vajzën e saj! Duken si dy shoqe të ngushta

Lajme

Kurti i premton Turqisë shqyrtimin e vendosjes së ambasadës në Jerusalem