Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vazhdim

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

22.042021

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (Kodi: 60024003) prej orës 11:00 – 13:00

Vendet: fshatrat: Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallovë (një pjesë), Prekovc, Vlasali dhe Zebincë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit.

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

23.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri 17:00

Vendet: Llapushnik te lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.18 -Arbëria 2 (Kodi: 12000012) prej ores 09:00 deri 21:00

Vendet: një pjesë e rr. Ahmet Krasniqi, një pjesë e rr.Bekim Berisha, një pjesë e rr.Gjergj Balsha, një pjesë e rr. Halim Spahija dhe një pjesë e rr. Ferid Curri.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit, kthinave dhe ormani i tensionit të ulët – në TS Arbëria 2.

23.04.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Parteshi (kodi: 61066004) prej 10:00 – 13:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh.

Arsyeja: Demolimi i shtyllave ekzistuese dhe ormanit 0.4kV ekzistues në trafostacionin e vjetër në TS GAP.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragobili (kodi: 82082006) prej 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasar, Maral, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Vendosja e një shtyllë e re 12/1600 nën degën e LP 10 kV ajror së bashku me konzollat dhe pajisjet adekuate, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e Re (Kodi: 31000030) prej orës 13:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Energjizimi i trafos, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

https://blicmedia.net/keta-jane-anetaret-e-rinj-te-bordit-te-telekomit/

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

Vdes këmbësori pasi u godit nga një veturë në Prishtinë

Lajme

Ky është parashikimi i motit për ditët e ardhshme

Lajme

Detaje/ Si e plagosi dhëndrri mikun përgjatë kohës sa po udhëtonin bashkë

Lajme

Plagoset një person në Prishtinë, Policia jep detaje për rastin