Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

26.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Matiqani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 -15:00.

Vendet: Rr. Muharrem Fejza, Rr. Arif Rama

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes së re TU-TS Matiqani 2.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme Banesat (kodi: 15018019037) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza, Rr. Arif Rama

Arsyeja: Punime në projektin Miradi e Epërme.

Gjakovë

1

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV IMN (Kodi: 80080027) prej orës 11:00- 12:00.

Vendet: IMN

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 12:00 -13:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Kompresori-Mjekësia e Punës (Kodi 80080031) nga ora 13:00- 14:00.

Vendet: Kompresori –Mjekësia e Punës

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Jatex (Kodi 80080025) nga ora 14:00 deri në 15:00.

Vendet: Jatex

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërpitet:

Dalja 10kV Thertorja (Kodi 81000129) nga ora 11:00-14:00.

Vendet: Thertorja

Arsyeja: Kompletimin e khhinës dalëse 10kv me pëlqim elektroenergjetik nga KEDS për kompaninë e HIB-it.

6.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gjakova III (Kodi: 81000116) prej orës 11:00 -14:00.

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bujanit, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Kompletimin e khhinës dalëse 10kv me pëlqim elektroenergjetik nga KEDS për kompaninë e HIB-it.

Pejë

1

TS 35/10kV Klina do të ndërpritet

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52000104) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet : Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Jagoda (Kodi: 52000105) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava, Tersteniku .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3

TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Klina II (Kodi: 52000004) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet: Pompa e benzines Xemajl Myrtaj, Zajmi,Videja, Polca, Deiqi, Grabonica, Dollova , Drenovci, Poterq i Epërm , Poterq i Ulët, Dugujeva , Bokshiqi, Fabrika e bllokave “Boksh- Kosova” Bokshiq, Jagoda, Krushevë e Madhe lagjja Palushaj dhe Dodaj, Budisalci, Rudica, Stupë, Trestenik dhe Lutogllavë

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klinavci (Kodi 52000002) nga ora 11:00 deeri në ora 12:00

Vendet: Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 35/10 kV PEJA II do te ndërprehet:

Degëzimi 10kV (kodi: 50051006013, 014, 015, 016, 017, 018, 019, 021, 024, 025, 027, 030, 034) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kuqisht, Haxhaj, Stankaj, Bogë, Guri i kuqë, Laxha Kurtaj,Stankaj, ELKOS GROUP, Shkreli 2, Fatmir Kelmendi

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i linjes 10kV nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Durmish Asllani IV (kodi: 30000003005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr.Enver Hadri një pjes.

NS 10/0.4 kV Durmish Asllani V (kodi: 30000003006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet:Rr.Enver Hadri një pjes.

Arsyeja: Ndrrimi i blindes dhe montimi stabilimenteve elektroenergjetike ne NS 10/0.4 Durmish asllani IV

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 70000004005, 006, 007, 008, 009, 010, 011, 012, 013, 014, 015, 016, 017, 018, 019, 020) prej orës 09:00 deri ne ora 10:30

Vendet: Deliqet, Te Tuneli, Bajri I ri (Kutllovcet), Pompat, Kfori, Frasher, Iliri Com, Vellezrit Xani, Abedin Zeka, Loni Dekor, Qendra për Riciklim

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të dyfishta të drurit.

Ferizaj

1.
TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:
Dalja 10KV Koshare (Kodi: 41046005) prej ores 09:30 deri 12:30
Vendet: Koshare
Arsyeja: Punime ne Projektin e Koshares- Departamenti i Mirembajtjes

27.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët .

Arsyeja e ndërprerjes: Permiresimi i verejtjeve te dhena nga komisioni per pranim teknik.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.39 Velania (Kodi: 11000018) prej orës 09:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl

Arsyeja e ndërprerjes: Punimin lidhëseve , kokave të kabllit TM sipas renditjes së daljeve të reja.

3

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015) prej orës 09:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Mahalla e muhaxherve,Rr.Isa Kastrati ( një pjesë),një pjesë e rruges Enver Maloku,një pjesë e rruges Armend Daci,një pjesë e banesave të vjetrav,një pjesë e rruges Afrim Zhitia,Kolegji Univerzitar Pjetër Budi

Arsyeja e ndërprerjes: Punimin lidhëseve , kokave të kabllit TM sipas renditjes së daljeve të reja.

4

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës (Kodi: 11000016 ) prej orës 09:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Bregu I Diellit zona lindje Rr. Vëlëzerit Gervalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen, Ernest Koliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimin lidhëseve , kokave të kabllit TM sipas renditjes së daljeve të reja.

5

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Degzimi 10 kV Nr.5 Kodra e Diellit (kodi: 11000020) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Nr.5 Kodra e Diellit një pjes

Arsyeja: Punimin lidhëseve , kokave të kabllit TM sipas renditjes së daljeve të reja.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Vaganic (Kodi: 70000001034 ) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: TS Hani i Vaganices(Te Veseli)

Arsyeja e ndërprerjes: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

Tre të lënduar pas rrokullisjes së një veture në autostradën “Arbën Xhaferi”

Lajme

Agim Veliu me akuza të rënda ndaj Abdixhikut pasi e shkarkoi

Lajme

Kjo është lista e emrave të personave që duhet të paraqiten për t’u vaksinuar nesër te salla ‘1 Tetori’

Lajme

U kthye në Kosovë pas 29 vjetësh, mërgimtari pritet në Aeroport me surle e tupanë