Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

19.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gllobar dhe Tërstenik.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës), TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I), TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 09:30 – 10:00 si dhe nga 13:30 – 14:00.

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

TS 10/04 kV Eskavatori (Sllovi) (Kodi: 41000003218) prej orës 09:30 deri në ora 14:00.

Vendet: Eskavatori (Sllovi) – Blind.

Dalja 10/04 kV Sllovi IV (Shkolla e re) (Kodi: 41000003103) prej orës 09:30 deri në ora 14:00

Vendet: Sllovi IV (Shkolla e re).

Dalja 10/04 kV Sllovi VI (Dulakë) (Kodi: 41000003105) prej orës 09:30 deri në ora 14:00

Vendet: Sllovi VI (Dulakë).

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionionit të ri sipas projektit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) nga ora 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Rregullimi i pikës matëse në TS Polluzhë-Kastrati (te shkolla).

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) nga ora 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Gurisht, Petrova dhe lagjja Arbana.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Petrova III dhe NS Beteja e Pashtrikut ( tranziti).

20.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej ores 10:30 deri në ora 11:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Ndërrimi i furnizimit të trafostacionit.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Llazarevë bizneset (Kodi: 15019006) prej orës 13:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Llazarevë- bizneset.

Arsyeja: Lidhja e TS Pompa –Sherifi.

20.02.2021

Punime në projekte investive

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vakovc (Kodi: 60024002009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Vakovc.

TS 10/04 kV Gërbesh (Kodi: 60024002010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Gërbesh.

Arsyeja: Energjizimi i linjës dhe i trafove të reja.

20.02.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TS10/04kV Qendra Zejtare I (Kodi 32000017014) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: Qendra Zejtare I.

Arsyeja: Tërheqja e trafos sipas pëlqimit-elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

Vdes nga koronavirusi burri i ish-deputetes

Lajme

Ndërron jetë gruaja e veprimtarit Adem Demaçi

Lajme

Serbisë i pengon ngritja e flamurit kombëtar të shqiptarëve në Preshevë, ngrit padi ndaj Mustafës

Lajme

Ku dështoi Kosova në sigurimin e vaksinës?