Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

05.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00- 10:30 dhe 15:30- 16:00.

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK.
Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albanë e Madhe te Xhamia (Kodi: 15018008074) prej orës 10:00- 16:00.
Vendet: Sllatinë e Madhe.

Arsyeja: Ndërrimi i shtëpizës, ormanit të tensionit të ulët dhe rritja e kapaciteteve transformuese të transformatorit energjetik.

3.

Në NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gllobari, Vërboci, Shtutica dhe Palluzha.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë
1.

Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Viti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

06.02.2021
Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10kV Baicë – Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 08:00- 09:00 dhe 16:00- 17:00.

Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.
NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gllanasellë Lladrovci (Kodi: 16100008139) prej orës 08:00- 17:00.

Vendet: Lagjja Lladrovci.

Arsyeja: Dislokimi i trafos.
06.02.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.
TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Servisi Gorenje (Kodi 19000030063) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Servisi Gorenje.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit kryesor në panelin ekzistues, rregullimi i zbarrave në panelin ekzistues, vendosja e një letfe të re sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të miratuar.
Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi 81000004) nga ora 07:30 deri në ora 08:30
Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Pejë

1.
Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania 2 (Kodi: 51000004) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një

pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.
Arsyeja: Vendosja e shtyllë së tensionit të mesëm.

07.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj
1.

TS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS Hani i Elezit (kodi 420000) dhe pa tension do të mbesin të gjitha daljet 6kV prej orës 08:00 deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Hani i Elezit, Hysen Suma (një pjesë), Izet Bushi (një pjesë), Martirët Bushi (një pjesë), Nuri Bushi, Xhemsedin Suma dhe Zona Kufitare-Hekurudha (dogana), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), një pjesë e Hanit Elezit – zonës kufitare, 8 konsumatorë buxhetarë – Policia Kufitare në Han të Elezit; fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagjja e Maliqëve (një pjesë), Lagjja e Re dhe Rezhancë, Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë, dhe rrugët: “Të përndjekurve” dhe një pjesë e rrugës UÇK.
Arsyeja: Punime në stabiliment 110kV – mirëmbajta e zbarrës (unazën 110kV) për siguri më tepër për Stabilimentet e Kompanisë Sharrcem.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:
Dalja 35 kV Fabrika e Baterive (kodi :500530) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Fabrika e Baterive, Devolli Company dhe Gacaferri.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës metalike të tensionit 35kV.

09.02.2021
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Super Viva Mustafe Rexhepi (kodi: 40000003262) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Ismet Jashari Banes (kodi: 40000003268) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Te Vizioni Rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 08:00 – 20:00
TS 10/0.4 kV “KECA” Rr Varoshit (kodi: 40000003216) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Rr Varoshit I (kodi: 40000003214) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: rr. Varoshit, rr.Ismet Jashari, rr.Qamil Ilazi, rr.Fehmi Agani (një pjesë), rr. 122( një pjesë), Viva dhe Banesat e Ismet Jasharit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo- lidhëseve.

Postime të ngjajshme
Lajme

Vlora Çitaku tregon se cilat fotografi mbante në zyrë, sa ishte ministre

EkonomiLajme

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës do të mbajnë sot protestë para ndërtesës së Qeverisë

Lajme

IKSHPK, bën të ditur numrin total të rasteve pozitive në vend

Lajme

QIKA, organizon aksion simbolik në Sheshin “Skënderbeu”