Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

10.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushniku (Kodi: 16023003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e Re.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashevc (kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: ndërprerje e domosdoshme për shkak të ngarkimit të Linjës së re 10 k V Grashticë deri te Carvadikët.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:10 deri ne ora 00:40.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: punimi i kokes kabllovike 35kV

Mitrovicë
1.

Nga NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV 10kV Lulishtja (Kodi: 70000010001) nga ora 09:30 deri në ora 14:30
Vendet: Një pjesë e rr.Eset Ibishi, një pjesë e rr.Gani Musa,një pjesë e rr.Nexhip Dragaj

Arsyeja: Zëvendsimi i rrjetit ajror me kabell ABC

Pejë

1.
NS 35/10 kV Peja II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.
2.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) nga ora 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërmer, Volljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.
Arsyeja: Shtërngimi i përçuesve të tensionit të mesëm, fshati Sferëk dhe intervenimi në Transformator TS Përqeva 1.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:
Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006) nga ora 11:00-13:00

Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Çeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja: Zgjërimi i blindës së trafostacionit me (kod:61066006350 )nga Inxhinieringu.

2.
Nga NS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Frigoriferi (kodi 60061005) prej orës 00:01 deri ne ora 02:00

Vendet: RR.Vllezërit Frasheri,Rr.Qarkore,një pjesë e lagjes Dheu I Bardhë.

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).
11.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1.
Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagjja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr.Bekim Berisha.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.
11.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.
Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) prej orës 09:00-09:30 dhe ora 11:30-12:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM.
2.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 5 (kodi: 80080013340) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Nëna Terezë një pjesë, rr.Luigj Gurakuqi-një pjesë dhe rr. Bardhyl Çaushi- një pjesë.
Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Podujeva 5 në NS 10/0.4kV Stabiliment – Lagjja e Kuvajtit nga 11:00 -15:00

NS 10/0.4kV (Kodi:14000005344)

NS 10/0.4kV (Kodi:14000005335)

NS 10/0.4kV Ballovc te shkolla (Kodi:14000005220)
NS 10/0.4kV Lagjja e Kuvajtit (Kodi:14000005037)

NS 10/0.4kV Ballovc 2 Bujaket (Kodi:14000005045)

NS 10/0.4kV Ballovc 3 te lagja e Kuvajti t(Kodi:14000005046)

NS 10/0.4kV Ballovc Nishefcët RT 2015 (Kodi:14000005262)
NS 10/0.4kV Ballovc 1 Mehonët (Kodi:14000005044)

(Kodi:14000005346)

Vendet: Lagjja e Kuvajtit, Ballovci- një pjesë Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjtik.
2.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Preoci (Kodi: 10000001) nga 09:00 -09:15 dhe nga ora 11:45-12:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll,
Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J35 Veterniku II në Stabilimentin 10/0.4kV Preoc nga ora 09:00 -12:00

NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P. (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kVKamp shtepiza- Petrit Deqani (Kodi:19000035011)

NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi) (Kodi:19000035016)
NS 10/0.4kVZenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kVPetroll Company (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kVPreoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004)
NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi:19000035276)
NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Obj.priv. Hamdi Mehmeti(ob. elipsa)(Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti(Kodi:19000035129)
NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k(Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi:19000035273)

NS 10/0.4kVHysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
Vendet: Banesat, Rruga pergjate Magj. Prishtine – Ferizaj,

Arsyeja: Vendosja e konzolles TM, sipas PE

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Related posts
Lajme

Kjo është gruaja më e kërkuar në Evropë

Lajme

Kush është njeriu i afërt i Abdixhikut që do të bëhet zëvendës i Ramës?

Lajme

Rrëfimi prekës i mikut për shokun që iu vetëvra

Lajme

Ky është parashikimi i motit për nesër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *