Lajme

KEDS njofton se cilat qytete do të mbesin nesër pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

25.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi 41046002) prej orës 10:00 deri ne ora 12:30

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe Mullopolci.
Arsyeja: Vendosja e konzollave TM ne shtyllë beton1 dhe energjizimi I trafos 10/20kV,630kVA

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (kodi 40042002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve leshuesve katodik dhe pastrimi I trase,shtrëngimi i përçuesve

3.

Në NS 35/10 kV Kaqanik në daljen 10 kV Bobi do të ndërprehet stabilimentin Strazhë . TS-et 10/0.4 kV qe mbesin pa furnizim me energji elektrike:
40043002217 – Kemjal elezi qendra nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002238 -Diabas nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002242- -Bob nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002057 -Halilallar nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002058 -Kotlin nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002059 -Kotlin (Rek – Sremçe) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002060 -Laq nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002061 -Bush(Pustenik) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002062 -Ipko nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002053 – Gajre nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002063 – Strazh-ts I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002064 – Strazh – TS I ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002114 -TS Vehbi Lika nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002232 -TS blinaj nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002054 -Ivaj-TS I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002055 -Vala 900 nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002056 -Ivaj TS- ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002108 – Ivaj TS- ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002113 -Lagja zmak nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.
Arsyeja: Montimi I shtyllave dhe ndarsit linjeor ne degzimin e Shtrazes

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë..

Arsyeja: Revizion Trafov 0.4 kVshterngim I perqusve kontrollim per vaj
3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi 80080013) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija
Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi I trafove

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zhupa (kodi 31000026) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara

Pejë
1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica .si dhe BRRE-Led Light Tehnology
Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve TM, shtrengimi i rrjetit, montimi i ndërprerësit 400(A) në TS Gjurgjevik i madh 1

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet stabilimenti në Kabash dhe pa tension mbesin:
TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi 61067003063) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003064) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash Blind (kodi 61067003075) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash-Kulla (kodi 61067003076) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Binqa (kodi 61067003078) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Shushët (kodi 61067003079) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003080) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Hyrje (kodi 61067003081) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Debëlldeh-Hasanij(kodi 61067003082) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Arena Sport (kodi 61067003083) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Binqa e re (kodi 61067003084) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash te varrezat (kodi 61067003087) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi 61067003088) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi 61067003351) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Kabash,Buzvik,Binqa,Shushet,Debëlldeh,Arena sport.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të lakuara TM
26.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1
Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.
Gjakovë

1

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Beci (kodi: 80080010) prej ores 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq

Arsyeja: Vendosja e izolatoreve per largimin e perçuesve ekzistues.

Punime nga palët e treta

Gjilanë
1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Mobimo Construct (kodi: 61067008501) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit TU, sipas PEE

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Korisha (kodi: 31000010) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipasPEE

2.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet stabiliment dalja e Mushtishtit dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Dvoran (kodi 32000002019) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Pishina Mushtisht (kodi 32000002024) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Osmani Mushtisht (kodi 32000002026) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Delloc (kodi 32000002027) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Maqiteva I (kodi 32000002028) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Maqiteva II (kodi 32000002029) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Ismet Hajdari Delloc (kodi 32000002032) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Privat Mushtisht(te ura e Delovcit) (kodi 32000002039) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Dvoran,Pishina,Mushtisht,Selloc,Maqitev,te ura e Delovcit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re TM, sipas PEE

Pejë
1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (kodi: 54000007) prej ores 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Qzteti,Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.
Arsyeja: Ndrrimi i kthinave TM, PEE

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Related posts
Lajme

Borrell reagon pas sanksioneve të SHBA-së ndaj dy serbëve të Kosovës

Lajme

Gjendja e pacientëve me COVID në QKUK dhe spitale

Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *