Lajme

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për reduktimet e energjisë elektrike në disa zona.

Sipas një komunikate për media, KEDS njoftoi për punimet e domosdoshme për siguri të sistemit, përcjell Demokracia.com.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

01.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10kV Millosheva (Kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja : Për shkeputjen e segmentit te vjeter drejtimi Gracë

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Solidariteti (Kodi: 31000001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Solidariteti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Kullat (Kodi: 31000004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kullat.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Grnqari (Kodi: 31000009) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fsh.Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe grupi i bizneseve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Degëzimi i Caralevës prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

LP 10/04kV me kod 41046004127, GURI COMPANY SH.P.K. Asllan Bilalli
LP 10/04kV me kod 41046004052, Ranca
LP 10/04kV me kod 41046004051, Gurëthyesi – Asllani
LP 10/04kV me kod 41046004053, Topilla I
LP 10/04kV me kod 41046004054, Topilla II
LP 10/04kV me kod 41046004055, Topilla III
LP 10/04kV me kod 41046004056, Devetak
LP 10/04kV me kod 41046004057, Llanishti
LP 10/04kV me kod 41046004093, TS-Reshanët – Grajqevc.
LP 10/04kV me kod 41046004110, TS GURI Asllan Bilalli
Vendet: Ranca, Topilla, Devatak dhe Llanishti.

Arsyeja: Montimi i ndarësit në shtyllë në degëzim të bjeshkës, shkyçja bëhet në stabiliment.

02.07.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV F.K.nr.9 (Kodi 10012282 ,) nga ora 13:00 deri në 16:00

Vendet: rr.Nora Kelmendi- një pjesë, rr.Hajrullah Zymi- një pjesë rr dhe rr.Albulena- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV nga Dalja Nr 30 nga ora 11:00 deri në 15:00

Pa tension do të mbesin mbesin:

NS 10/04kV NNP “Hoxha” Bajram Hoxhame kod 11000023232,
NS 10/04kV Trio Construction-Ibrahim Gavas kod 11000023199,
NS 10/04kV NTN “Tregtia” 1 kod 11000023206,
NS 10/04kV Nura Grup kod 11000023214,
NS 10/04kV NTN “Tregtia” 3 kod 11000023216,
NS 10/04kV Sha.A “Alko Group” Dashnor Byci kod 11000023230,
NS 10/04kV Besart Mikullovci “MAB” shpk kod 11000023246,
NS 10/04kV NTN “Tregtia” 2 kod 11000023207,
NS 10/04kV NTSH “Naki Trade” kod 11000023213,
Vendet: Një pjesë e rrugës Enver Maloku,Shaqir Ingrishta dhe Ndue Perlleshi

Arsyeja: Krijimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Postime të ngjajshme
Lajme

Valon Syla i lidh përgjimet me Xhelal Sveçlën e Haki Abazin

Lajme

Sindikata e Zjarrfikësve letër kryeministrit, ka disa kërkesa

Lajme

Rrufeja godet dasmorët, së paku 17 të vdekur

Lajme

Zjarrfikësi kosovar “shpërthen” ndaj krerëve të shtetit