Lajme

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punimet në rrjet.

Sipas komunikatës së KEDS-it, disa zona do të përballen me mungesë të energjisë elektrike, përcjell Demokracia.com

Këto janë zonat që do të kenë mungesë të energjisë elektrike:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002) prej orës 11:30 deri ne ora 12:30

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Ujit Alpet (Kodi: 14016005) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30

Vendet: Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (Kodi: 14016004) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 14:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (Kodi: 54000001) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Bartje e përçuesve dhe ndërrim shtyllave në Mojstir.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit në Zabergj Degëzimi Selacit, tërhekja e përçusëve Dedi.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shosharë, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit 071, në Shosharë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Revizion i largpërçuesit dhe kontrollimi i rrjetit.

24.06.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mamushë, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllë së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Vendosja e konzollave përkatëse të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit eektro-energjtik.

3.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Vendosja e konzollave përkatëse të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nertili (Kodi: 81084033) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Qendra Tregtare Nertili, rr. UÇK, rr.Tirana dhe rr. Ëesley Clark.

Arsyeja: Servisimi i trafostacionit privat.

Postime të ngjajshme
Lajme

Berisha i AAK-së tregon pse i hyri garës për kryetar të Pejës

Lajme

Parashikimi i motit për 5 ditë, ja sa pritet të zbresin temperaturat të premten

Lajme

Gazetarja shqiptare u bën thirrje kosovarëve të anulojnë pushimet në Shqipëri

Lajme

Policia arreston edhe një person pasi dyshohet për zjarrvënie