Lajme

KEDS njofton për zonat që do të kenë reduktime të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për zonat që do të kenë reduktime të energjisë elektrike.

Sipas një komunikate, do të ketë punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe nga kjo arsye do të ketë mungesë të energjisë elektrike, përcjell Demokracia.com

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

17.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet

Dalja 10kV Raq-Moglica (Kodi: 81000117) prej orës 08:00 deri në ora 10:30

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Demontimi dhe montimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Brekoc i Epërm (evitim rreziku).

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nga drejtimi Gaçkës prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV GREEN HILL SH.P.K.me (kod: 40042002258)
TS 10/04kV TS Semaj me (kod: 40042002037)
TS 10/04kV TS Bajnicë SH.P.K.me (kod: 40042002036)
TS 10/04kV TS Baincë te shkolla(Rexhepovit) me (kod: 40042002183)
TS 10/04kV TS-Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi me (kod: 40042002186)
TS 10/04kV TS Gaçka – B.Curri me (kod: 40042002026)
TS 10/04kV TS Pompa te Semajt-Gaçkë me (kod: 40042002242)
TS 10/04kV TS Prushaj (kod: 40042002038)
TS 10/04kV TS Vizion me (kod: 40042002039)
TS 10/04kV TS Sllatina me (kod: 40042002040)
Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Nxjerrja e daljes 0.4kV nga TS Pompat e ujit –Kaçaniku i Vjetër kah Europa 92.

Prizren

1.

Në TS 35/10kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet

LP 10kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; bizneset: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Implementimi i shtyllave të tensionit mesëm.

17.07.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale (kod: 41000009) nga ora 09:30 deri 14:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega .

Arsyeja: Punimi i 6 lidhësve për projektin e lartpërmendur, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV – Stabilimenti në Caralevë prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Mermeri Comerc me (kod: 41046004051)
TS 10/04kV TS Ranca me (kod: 41046004052)
TS 10/04kV Ts Topilla 1 (kod: 41046004053)
TS 10/04kV Ts Topilla 2 me (kod: 41046004054)
TS 10/04kV Ts Topilla 3 me (kod: 41046004055)
TS 10/04kV TS Llanishti me (kod: 41046004057)
TS 10/04kV Ts Devetaku me (kod: 41046004056)
TS 10/04kV TS Bageri (kod: 41046004110)
TS 10/04kV TS Reshanët Graiqevc.me (kod: 41046004093)
Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Montimi i tri shtyllave në Ggraiçevc, shkyçja bëhet në stabiliment.

Gjilani

1.

NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV LP Industrial (Kodi: 62000015) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë në Topanicë.

Postime të ngjajshme
Lajme

Uran Ismaili bun në Tophane – Ja çfarë ndreqën këtë herë

Lajme

Parashikimi i motit në Kosovë, këto temperatura na presin javën e ardhshme

Lajme

Kryeministri kroat tallet me serbët: Nikolla Tesla është aq serb sa Bruce Lee

Lajme

Detaje nga plagosja në Podujevë, 50 vjeçari u qëllua në këmbë