Lajme

KEDS njofton për zonat që do të kenë mungesë të rrymës

KEDS ka njoftuar për zonat që do të kenë mungesë të energjisë elektrike.

Sipas një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për punimet e domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit, përcjell Demokracia.com

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

06.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

3.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 1 (Kodi: 31000027) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: G.I.Z. në rrugën 1 Adem Jashari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 2 (Kodi: 31000028) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: S’ ka konsumatorë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

NS 35/10 kV Dikanca të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Montimi dhe demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Montim/ demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Sopoti.

2.

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Montim / demontimi i shtyllave TM në degëzimin Sopot.

Pejë

1.

NS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bekaëe (një pjesë), Binçë, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Gjyrgjevik të Vogël.

Prishtinë

1.

NS NS 35/10kV Drenasi të ndërprehet:

LP 10kV Shtrubullova (Kodi: 16100004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Shtrubullovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjtë që prekin përçuesit.

2.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073) prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 KV në Babin Movc.

Gjilan

1.

NS 110/20(10) kV Kamenica të ndërprehet:

LP 10kV Tuxhevc (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshtrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Ndërrimi e 5 shtyllave të tensionit të lartë.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e ndarësit në Oshlan si dhe ndërrimi i izolatorëve në Pantinë dhe në Dolak.

07.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i ultë te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Simoni me (kod: 11000022194) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Objekti banesor rr. Ndue Përlleshi dy banesa mbi Maxi market.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “Sima com” Simon Marku me (kod: 11000023233) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Objekti banesor rr. Ndue Përlleshi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

4.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “VG Construction” me (kod: 11000022197) nga ora 14:00 deri 18:00

Vendet: Objekti banesor në mes të rrugës Xheladin Hana (Viva fresh Store) dhe rr. Ndue Përlleshi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10(20)kV Ferizaj 1 të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat (kod: 40000002) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Energjizimi i linjës në kuadër të projektit investiv.

07.07.2021

Punimet në rrjet nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10(20)kV Fushë- Kosova 2 të ndërprehet:

LP 10kV F.K.nr.4 me (kod: 10012384) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr.Hashim Hajdini, Kongresi i Lushnjës, Ramë Bogujevci etj.

Arsyeja: Krijimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Postime të ngjajshme
Lajme

Parashikimi i motit për ditën e diel

Lajme

Përveç temperaturave të larta, Kosova në këto ditë do të zhytet edhe me pluhurin saharian

Lajme

Infektologu kosovar tregon se pse po infektohen të vaksinuarit kundër COVID-19

LajmeShow Bizz

Morena Taraku mesazh publik Edi Ramës! Me fjalë të ashpëra zbulon diçka që nuk e kemi ditur