Lajme

KEDS njofton për zonat që do të kenë mungesë të rrymës

KEDS ka njoftuar se në vikend do të ketë ndërprerje të rryme në disa zona për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

04.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtina

1.

Nga NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Plemetini me kod: 15019003 nga ora 10:00-14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin,Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë- ndërrimi i konzollave.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekolla Hjakobilla me kod: 14016004 në dy termine nga ora 10:30 deri 10:45 dhe nga ora 15:00 deri 15:30

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

3.

Nga TS 35/10kV Koliqi – LP 10kV Keqekolla Hjakobilla do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Gllogovic Bektesh me kod: 14016004065 nga ora 10:30 deri 15:30

NS 10/0.4kV TS Sallahi me kod: 14016004066 nga ora 10:30 deri 15:30

NS 10/0.4kV TS Demolli me kod: 14016004067 nga ora 10:30 deri 15:30

NS 10/0.4kV TS Dabishevc Koliq me kod: 14016004087 nga ora 10:30 deri 15:30

NS 10/0.4kV TS Balaj-lagjja Hyseni me kod: 14016004092 nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Dabishevc, Sallahi, Demolli, Balaj- lagjja Hyseni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë, degëzimi për Gllogovicë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

LP 10kV Gotovusha me kod: 40044005 nga ora 10:00-14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Demontimi shtyllave të vjetra dhe montimi i shtyllave të reja.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Stublla me kod: 61067001 nga ora 10:00-14:00

Vendet: Stubull, Vërbovc, Gërnçar, Podgorc, gurthyesi-MISINI, gurthyesi- BENTAKOSI i RI, gurthyesi-MOGILLTE, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

Peja

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova me kod: 50051006 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Likovci me kod: 74000001 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet

LP 10kV Martiraj me kod: 73000009 në dy termine 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet

NS 10/0.4kV në Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 09:00 –16:00

Trafostacinet që mbesin pa tension janë:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashicët) (Kodi: 73000009012)

TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)

TS 10/0.4 kV Begaj (lagjja Kaçanolli-Tërstena) (Kodi: 73000009029)

TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi: 73000009032)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë) (Kodi: 73000009014)

TS 10/0.4 kV Sfaraqak i Epërm (Kodi: 73000009015)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbët) (Kodi: 73000009016)

TS 10/0.4 kV TSSH-Lagjja Istrefi (Kodi: 73000009031)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbët) (Kodi: 73000009017)

TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)

TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)

TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)

TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)

TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)

TS 10/0.4 kV Gumnisht-1 (Kodi: 73000009024)

TS 10/0.4 kV Gumnisht-2 (Kodi: 73000009025)

TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)

TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbule, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnishtë dhe Veskovec.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 10kV.

4.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet

LP 10kV Betonjerka në stabiliment drejtimi Vllahi:

TS-et që mbesin pa tension jane:

TS 10/04 kV Zhazhi 1 (kodi 70000104028) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi 70000104029) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vllahi (kodi 70000104030) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vllahi e Re (kodi 70000104031) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zijaq (kodi 70000104032) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Dedi (kodi 70000104033) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zabergjë (kodi 70000104034) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Selac 1 (kodi 70000104035) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Selac 2 (kodi 70000104036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Selac 3 (kodi 70000104037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Maxher (kodi 70000104038) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Melenicë 1 (kodi 70000104039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Melenicë 2 (kodi 70000104040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Te Kulla Isa Boletini (kodi 70000104041) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Kulla Isa Boletini (kodi 70000104027) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

TS 10/04 kV Boletini (kodi 70000104044) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Lipa Rahovë e Re (kodi 70000104006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mani Trans (kodi 70000104043) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

TS 10/04 kV Pompat e ujit (kodi 70000104042) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Lipë-Pompat (kodi 70000104007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Zhazh,Vllahi, Zijaq, Dedi, Zabergj, Selac, Maxher, Melenic, Boletin dhe Lipë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

04.09.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 2 – LP 10kV nr.21 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Korab Gashi”VG Constraction” (kodi: 11000022242) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rruga B (një pjesë) dhe Enver Maloku (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e bazës STU, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

06.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakova

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Dobroshi me kod: 80080007 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë) dhe Pashko Vasa.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Grashticë-Radashec me kod: 14016001 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS Palaj 35-kV do të ndërprehet:

LP 10kV- Palaj me kod-18024001 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci Tr private te Mjekiqi dhe Bivolak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi 14000008) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi (kodi 14000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qendra, Letanci dhe Sillosi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi 14000013) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga TS Podujeva 220/35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 – Fabrika e Poliesterit(Reserve) (kodi 14000015) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: S’ ka lokacione – dalje rezervë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (kodi 10000010) prej orës 11:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK.

Arsyeja: Kontrolimi dhe testimi i mbrojtjes rele.

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Nr. 30-Tregtia me kod: 11000023 nga ora 09:00-10:00

Vendet: Lagjja Mati-1 një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

9.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 – Dalja Nr.35 Bregu i Diellit 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora 09:00-15:00

NS 10/0.4 kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k. (Kodi: 11000014263)

NS 10/0.4 kV Pozhegu Brothers (Kodi: 11000014267)

NS 10/0.4 kV Prona Union (Kodi: 11000014209)

NS 10/0.4 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 11000014222)

NS 10/0.4 kV “Arking”sh.p.k-Agim Raifi (Kodi: 11000014223)

NS 10/0.4 kV Besart Mikullovci “MAB” shpk (Kodi: 11000023246)

NS 10/0.4 kV NTSH “Naki Trade” (Kodi: 11000023213)

Vendet: Bregu i Diellit 2 – një pjesë

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

10.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 – Dalja Nr.21. nr.30 do të ndërprehet

NS 10/0.4kV që do të mbesin do të mbesin nga ora 09:00-21:00

NS 10/0.4 kV Sejdi Mehmeti (Kodi: 11000022239)

NS 10/0.4 kV Ramiz Thaqi (Kodi: 11000022250)

NS 10/0.4 kV Naser Maloku-Fitorja (Kodi: 11000022182)

NS 10/0.4 kV Simoni (Kodi: 11000022194)

NS 10/0.4 kV “Projekt Ndertimi”(Kodi: 11000022196)

NS 10/0.4 kV “Lin Project”shpk 2 (Kodi: 11000022104)

NS 10/0.4 kV “Lin Project”shpk (Kodi: 11000022187)

NS 10/0.4 kV Arben Mecinaj N.P.N”Mark-Ing” (Kodi: 11000022245)

NS 10/0.4 kV D.Byci”ALKO GROUP”sha (TR2) (Kodi: 11000022256)

NS 10/0.4 kV Labi Invest-Sahit Shuleta (Kodi: 11000022236)

NS 10/0.4 kV “AAC Gorup”sh.p.k Cenë Krasniqi (Kodi: 11000022237)

NS 10/0.4 kV NDERIMI SH.P.K Armend Sami Aliu (Kodi: 11000022238)

NS 10/0.4 kV NPSH “CONIN” (Kodi: 11000022180)

NS 10/0.4 kV Dino (Kodi: 11000022195)

NS 10/0.4 kV Dashnor Byci”ALKO GROUP”SH.A (Kodi: 11000022243)

NS 10/0.4 kV I.Ademi”NARDI ALK IMPEX”SH.P.K (Kodi: 11000022244)

NS 10/0.4 kV Nura Grup(Kodi: 11000023214)

NS 10/0.4 kV “Sima com” Simon Marku (Kodi: 11000023233)

NS 10/0.4kV Pozhegu Brothers ( kodi: 19000038016)

NS 10/0.4kV Hoxha ( kodi: 19000038172)

NS 10/0.4kV Lagja e spitalit 3 ( kodi: 19000038178)

NS 10/0.4kV Bajram Hoxha”HOXHA” ( kodi: 19000038180)

NS 10/0.4kV Mustaf Javori NPN ( kodi: 19000038246)

NS 10/0.4kV Kadrush Rexhepi ( kodi: 19000038075)

NS 10/0.4kV Qelsi Point (objekt banim) ( kodi: 19000038166)

NS 10/0.4kV ADK NTSH (ob.ban.) ( kodi: 19000038177)

NS 10/0.4kV Abakos 1 dhe Arti group ( kodi: 19000025073)

NS 10/0.4kV “BTP HOLDING” ( kodi: 19000025174)

NS 10/0.4kV “EURO STIL”SH.P.K. ( kodi: 19000025154)

NS 10/0.4kV SHPK”Premium Const ” ( kodi: 19000025170)

NS 10/0.4kV “Morina -IB” ( kodi: 19000025017)

NS 10/0.4kV SHPK”Lirimi&ACL”- ( kodi: 19000025171)

NS 10/0.4kV NP”Krapi -com”- ( kodi: 19000025027)

NS 10/0.4kV “3B Projekti”sh.p.k. ( kodi: 19000025169)

Vendet: Rr.Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe Rruga B- një pjesë, Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point, TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”- “Mo -IB”, SHPK “Premium Construction”, SHPK “Lirimi & ACL”-Hyesn Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk. –Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV- Tugjevci me kod-62000004 nga ora 10:00-15:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Shala në NS 10/0.4kV Stabiliment Drejtimi Rahovë nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Tuneli I. (Kodi:70000101006)

NS 10/0.4 kVTuneli II. (Kodi:70000101007)

NS10/0.4kV Tunel II. (Kodi:70000101055)

Rahove.I.-Kulla NS10/0.4kV (Kodi:70000101008)

NS 10/0.4kV Rahovë II. (Kodi:70000101010)

Vendet: Rahovë dhe zona te Tuneli i parë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor në NS 10/0.4kV Stabiliment Drejtimi Dubovc nga ora 09:00-16:00 NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Bruznik (Kodi:73000004015)

NS 10/0.4 kV Klisyrë (Kodi:73000004016)

NS 10/0.4 kV Dubovc-1 (Kodi:73000004017)

NS 10/0.4 kV Dubovc-2 (Kodi:73000004018)

NS 10/0.4 kV Beçiq (Kodi:73000004019)

NS 10/0.4 kV Galicë (Kodi:73000004020)

NS 10/0.4 kV Taraxhë (Kodi:73000004021)

NS 10/0.4 kV TSSH Liqej (Kodi:73000004022)

NS 10/0.4 kV TSSHB Balincë (lagjja Pllana) (Kodi:73000004031)

NS 10/0.4 kV TSSH Balinc (Kodi:73000004023)

NS 10/0.4 kV TSSH Ashlan 2 (Jashari) (Kodi:73000004024)

NS 10/0.4 kV TSSH Ashlan te Shkolla (Kodi:73000004025)

NS 10/0.4 kV TSSH Gurbardh (Kodi:73000004026)

NS 10/0.4 kV Gurbardh e re (Kodi:73000004033)

Vendet: Bruzniku, Klisyra, Dubovici, një pjesë e Beçiqit, Galica dhe Taraxha.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

LP 10kV Bajri me kod: 70000004 nga ora 10:00-14:00

Vendet: Qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja: Punimi i kokës kabllovike, kalimi rrjetit nga shtylla thyer në të renë të betonit në Frashër.

06.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Komoran- Kryqi i madh (kodi: 16100005097) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i madh Komoran

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Komorani ( kodi: 16023007 )prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabeli i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Punimi në TS dhe vendosja e ndarësit të ri.

06.09.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J34 Çagllavica 3 (Kodi: 19000034) nga ora 11:00-11:30 dhe 16:30-17:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagjja Panorama dhe pjesa afër lagjes Panorama.

Arsyeja: realizimi i lidhjes hyrje/dalje (kthina hyrese/dalese e TS-it te ri).

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehen nga ora 11:00-17:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto nënstacione:

NS 10/0.4kV Çagllavica 5 (Kodi:19000034036)

NS 10/0.4kV Banesat Marigona 2 (Kodi:19000034037)

NS 10/0.4kVLagjja Panorama (Kodi:19000034040)

NS 10/0.4kV Afër Panoramës (Kodi:19000034041)

NS 10/0.4kV Lagjja Logreta-Hamide Gashi (Kodi:19000034046)

Vendet: Çagllavica 5, Banesat Marigona 2, Lagjja Panorama, lagjja Logreta-Hamide Gashi.

Arsyeja: Realizimi i lidhjes hyrje/dalje (kthina hyrëse/dalëse e trafostacionit të ri).

07.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Komoran Kyqi i madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.31 Varrezat e Jahudive (kodi: 11000013) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Varrezat e Jahudive, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, ndërrimi i izolatorëve, shkarkuesve, ndarësit te TSSH Te Pireva.

07.09.2021

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 – LP 10kV Grand Store do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-3) (kodi: 19000030235) prej orës 11:00 – 16:00

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-4) (kodi: 19000030236) prej orës 11:00 – 16:00

Vendet: Lagjja Qendresa.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Veterniku (Kodi: 19000035) nga ora 09:00-13:30

Vendet: Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Ngritja e dy (2) shtyllave 12/1600 me pajisjet adekuate dhe krijimi i sistemit hyrje/ dalje.

Postime të ngjajshme
Lajme

‘Amerika merr në dorë komplet situatën’

LajmeSport

Joshua - Usyk, këtu mund ta shikoni "LIVE" meçin!

Lajme

U mbajt mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, ja për çfarë u diskutua

Lajme

Tragjike: Vetura del nga rruga dhe bie në lumë, një i vdekur dhe dy të lënduar