Lajme

KEDS njofton për zonat që do të kenë mungesë të rrymës

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa energji elektrike.

Sipas një njoftimi për media, në KEDS do të punohet në rrjet për siguri të sistemit, përcjell Demokracia.com.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

03.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (Kodi: 30035005) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste: Resturant “Kështjella”,”Pompa Benzinës Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet

Dalja 10kV Gaçka në NS 10/0.4kV Stabiliment Bajnicë nga ora 10:00-14:00

NS 10/0.4 kV Afrim Tafa-Baicë (fabrika ujit) (Kodi:40042002189)
NS 10/0.4 kV GREEN HILL SH.P.K. (Kodi:40042002258)
NS 10/0.4 kV Semaj (Kodi:40042002037)
NS 10/0.4 kV Bajnic (Kodi:40042002036)
NS 10/0.4 kV Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi (Kodi:40042002186)
NS 10/0.4 kV Prushaj (Kodi:40042002038)
NS 10/0.4 kV Vizioni (Kodi:40042002039)
NS 10/0.4 kV Sllatina (Kodi:40042002040)
Vendet: Gërlicë e Epërme, Semajë, Bajnicë dhe Sllatinë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala në NS 10/0.4kV Stabiliment Drejtimi Rahovë nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV qe mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Tuneli I (Kodi:70000101006)
NS 10/0.4 kV Tuneli II (Kodi:70000101007)
NS10/0.4kV Tuneli II (Kodi:70000101055)
Rahove.I.-Kulla NS10/0.4kV (Kodi:70000101008)
NS 10/0.4kV Rahovë II (Kodi:70000101010)

Vendet: Rahovë dhe zona te Tuneli i Parë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor në NS 10/0.4kV Stabiliment Drejtimi Dubovc nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Bruznik (Kodi:73000004015)
NS 10/0.4 kV Klisyra (Kodi:73000004016)
NS 10/0.4 kV Dubovcë-1 (Kodi:73000004017)
NS 10/0.4 kV Dubovcë-2 (Kodi:73000004018)
NS 10/0.4 kV Beqiq (Kodi:73000004019)
NS 10/0.4 kV Galicë (Kodi:73000004020)
NS 10/0.4 kV Taraxhë (Kodi:73000004021)
NS 10/0.4 kV Bruznik (Kodi:73000004034)
Vendet: Bruzniku, Klisyra, Dubovica një pjesë e Beçiqit, Galica dhe Taraxha.

Arsyeja:Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) nga ora 11:00-12:00

Vendet: Spitali, Kombinati,Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 1 (Kodi: 14000001) nga ora 12:00-13:00

Vendet: rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 220/ 35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003) nga ora 13:00-14:00

Vendet: Te Tregu i shtazëve, Viadukti dhe Ina e vjetër.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 220/ 35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Agro Produkti “Kërpurdhat” (Kodi: 14000007) nga ora 14:00-15:00

Vendet: Agroprodukti Penuhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J35 Veterniku II (kodi: 19000035) nga ora 10:00-13:00

Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Promontimi dhe demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

Nga NS 10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Volljaku (Kodi: 52000102) nga ora 11:00-14:00

Vendet: Guri i Zi, Mirusha, Separacioi i Boksit, Lagjja Nora dhe Lagjja Foniqi.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të ulët Dejiq-Zajmi.

04.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr.Muharrem Fejza një pjesë.

Arsyeja: Kalimi i kyçjeve shtëpiake në panelë të tensionit të ulët.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Adnan Buçinca “Ndëmarrja Publike Banesore” LLC (kodi: 19100001107) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Justiniani.

Arsyeja: Heqja e kioskës ekzistuese për demolimin e bazamentit ekzistues, punimi i kokave, lidhëseve, vazhdimin i kabllove ekzistuese.

3.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Heqja e kioskës ekzistuese për demolimin e bazamentit ekzistues, punimin e kokave, lidhëseve, vazhdimin e kabllove ekzistuese.

4.

Nga NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobar, Tërrstenik dhe Vërbofc.

Arsyeja: Kyçja e rrjetit të ri kabllor.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj I dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: 12 Qershori (një pjesë), Ahmet Kaçiku (një pjesë), Ali Kelmendi, Dëshmorët e Kombit, e Dardanisë, Epopeja e Jezercit (një pjesë), Hoxhë Kadri Prishtina, Isa Boletini, Mustafë Goga, Ramadan Rexhepi, Sanije Rexhepi, Sejdi Sejdiu, Smajl Gorani, Tahir Sinani dhe Uran Tinova (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla, Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), frim Abazi (një pjesë), Ajet Gërguri (një pjesë), Atë Pren Doqi (një pjesë), Drenica (një pjesë), e Dukagjinit (një pjesë), e Dardanisë, e Kaçanikut (një pjesë), e Lubetenit, e Shkumbinit (një pjesë), Epopeja e Jezercit, Eqrem Çabej (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gucia (një pjesë), Hasan Çerkini, Idriz Seferi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Teutë (një pjesë), Migjeni (një pjesë), Musine Kokollari (një pjesë), Naim Beka, Nazim Bakiu (një pjesë), Njazi Bajraktari, Pjetër Budi (një pjesë), Çamëria (një pjesë), Ramadan Salihu, Ramush Satrolli (një pjesë), Sadik Bega (një pjesë), Sejdi Sejdiu, Shtjefan Gjeçovi (një pjesë), Tefta Tashko (një pjesë), Ulpiana (një pjesë) dhe Xhemë Gostivari (një pjesë), Ahmet Hoxha, Bekim Osmani, Beteja e Koshares, Dëshmorët e Kombit, Drenica (një pjesë), e Adriatikut (një pjesë), e Dibrës (një pjesë), e Lubjanës (një pjesë), Hamëz Jashari, Latif Hasani (një pjesë), Lepenci (një pjesë), Lulzim Guta, Metush Krasniqi, Rifat Berisha, Riza Goga, Sadik Bega (një pjesë), Sadik Trafashiku, Sali Baliu, Sharrit, Skënderbeu, Toni Bleri, Vjosa (një pjesë), Uilliam Uoker (një pjesë), Xhimi Shea (një pjesë) dhe Zenel Hajdini.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove 35 kV sipas projektit investiv.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej or]ës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Kontrollimi teknik i trafos në projektin Burim-Malishevë.

04.09.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10(20) kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 20kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 10:00 – 13:00

Vendet: Një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10 kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat (Kodi: 40000002) prej orës 10:00 – 13:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimi elektro-energjetik.

Pejë

1.

Nga NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 12:00 – 16:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Përgatitja e shtyllës ekzistuese 12/1600 për kyçje të trafostacionit të ri 160kVA, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/20kV Prishtina I

në Daljen 20kV F.K.nr.12 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Arben Aliu”BNT”SH.P.K (Kodi: 10012183229) prej orës 14:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Besa- Besë.

Arsyeja: Krijimi i daljeve te reja 0.4kV dhe shtrirja e kabllove 0.4kV në pjesën e poshtme të trafos, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 35/20kV Prishtina I

në Daljen 20kV F.K.nr.12 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Bedri Prishtina N.T.N.”Tregtia”(Apollonia A-21K (Kodi: 10012183191) prej orës 14:00 – 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Besa- Besë.

Arsyeja: Krijimi i daljeve të reja 0.4kV dhe shtrirja e kabllove 0.4kV në pjesën e poshtme të trafos, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Postime të ngjajshme
Lajme

KEDS: Në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Lajme

Rama i përgjigjet ftesës së Kurtit, tregon se a do ta vizitojë Kosovën

Lajme

Kjo është mosha e 19 viktimave që humbën jetën nga virusi

Lajme

Policia jep detaje për vdekjen e 23 vjeçares nga Drenasi