Lajme

KEDS njofton për vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punimet në rrjet dhe reduktimet e energjisë elektrike.

Sipas një komunikate për media, KEDS gjatë dy ditëve do të ketë punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Këto janë zonat që do të përballen me mungesë të energjisë elektrike në dy ditët e ardhshme:

08.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi: 52000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Gjurgjevik të Vogël.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në 10 kV Dolak, Pantin dhe ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Rregullimi i bazamenteve të tensionit të mesëm në Osekpashë dhe Novosellë të Ulët.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS Ropotova e Vogël.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitia (kodi: 61067005) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te pasqyra dhe te Kisha katolike).

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri në projektin Viti.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovc, Rashincë Muzeqinë, Vojnovc dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Shtrëngim i përçueseve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Prishtinë

1.

Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes se re të tensionit të ulët TS Matiçani 2.

09.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Çamëria 2 (kodi: 11000008033) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: një pjesë e qytetit.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

09.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 10014002) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga Komisioni për Pranime Teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial (kodi: 60063005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zona industriale.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje – dalje.

Postime të ngjajshme
Lajme

Rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna

Lajme

Këto janë rastet e reja me koronavirus në Kosovë

Lajme

Kjo është mosha e personit që u vra sot në Gjilan

LajmeShow Bizz

Është shumë vite më i ri se Adriana, por sa vjet mbushi sot i dashuri i deputetes