Lajme

KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Në NS 110/6kV Hani I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6 kV Kolonia (kodi: 42000001) prej orës 10:30 deri 14:00

Vendet: Qyteza Hani i Elezit, Shkolla fillore, Shkolla e mesme, Hekurudha, Banesa Jahush Kuka.

Arsyeja: Instalimi i ndarësit të linjës, tokëzimit dhe ndërprerësit kufizues.

2.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshare (Kodi:41046005) nga ora 09:30 deri 12:30

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Punime sipas projektit Koshare ngritja e 4 shtyllave të tensionit të mesëm 12/1000 dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Prishtinë

 

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët – TS Matiçani 2.

 

 

Pejë

 

1.

Në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dresniku (Kodi: 52000007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Dresniku, rr.Elena Gjika, Viva Fresh, rr. Qyteti Antik, rr. Sadik Rama, rr.Kongresi i Manastirit, Agim Hasanaj, Luan Haradinaj, lagjja Perlina, Marleku, Lagjja Haxhaj, Pompa e benzinës Bytyqi, Kontrollimi teknik Mati COM, Nora Market Zajm.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në lokacionin Dresnik.

 

Gjilan

 

1.

Në NS 110/35/10 kV Vitia do te ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, Te Shtëpia e Kulturës, Te Pasqyrja dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja: Drejtimi i shtyllës 12/1000 në rrjet.

Postime të ngjajshme
Lajme

Policia jep detaje për rastin e dhunës seksuale ndaj nxënëses në klasën e parë

Lajme

Raportohet për një sulm seksual ndaj një nxënësje të klasës së parë në Prishtinë

Lajme

“E pabesueshme”, ish-gazetarja kosovare rrëfen bisedën e burrit me ekipën e Associated Press pas bombardimit

Lajme

Eksperti amerikan godet Kurtin për gjendjen tek “1 Tetori”