Lajme

KEDS: Nesër në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete, për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik,

Ky është orari sipas rajoneve të vendit :

Rajoni i Ferizajt:

1.

Reklamë

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta (Kodi: 41000002 ) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Rregullimi – ndërrimi i shkarkuesve si dhe ndërrimi i bazave të siguresave 10 kV në TS Kulla në Kraishtë.

Rajoni i Gjakovës

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 82082004) prej orës 10:00 – 11:30

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve mates rryor të djegur në TS Refoma.

2.

TS 35/10kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti (kodi: 810840022) prej orës 12:00 – 14:00

Vendet: rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Rregullimi i ndarësve të kthinës.

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Dogana (Kodi: 10000015116 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr.Xhevdet Doda dhe rr. Hekurudhat ( një pjesë).

Arsyeja: Punime në Projektin Dislokimi i NS 10(20)/0.4 kV Dogana.

Postime të ngjajshme
Lajme

Kompania që transportoi kokainën dhe pronarët e saj

Lajme

A është çmimi arsyeja që Kosova ende nuk ka blerë asnjë vaksinë?

Lajme

Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

Lajme

Këta janë të arrestuarit në aksionin e sotëm ku u kapën 400 kg kokainë