Lajme

KEDS: Në këto vende do ketë ndërprerje të rrymës

KEDS-i me anë të një komunikate për media ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet.

Si rrjedhojë disa lokacione do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike.

Më poshtë gjeni orarin dhe vendet në të cilat do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike:

Prizren

1.
TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:
Dalja 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej ores 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja: Ndërrimi i isolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.
Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:
LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 09:00 – 12:00 dhe nga ora 13:00-16:00
Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimit të linjave nga vegjetacioni.

Gjakovë

TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Raq-Moglicë (Kodi: 81000117) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

2.
TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Konvikti (Kodi: 81084022) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Mbretëresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, rr. Xh.Gjakova dhe rr. Xhemajl Avdullahu.
Arsyeja: Instalimi i ndërprerësit kufitar për pozita.

3.
TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010 )prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoça dhe Zoçishtë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

4.
TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007)prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).
Arsyeja: Pastrim i trasesë.

Pejë

1.
TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.
Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzimin Sferrkë.

2.
TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.
Në daljen 10kV Radavci ka BRRE.
Arsyeja: Pastrimi i linjave nga vegjetacioni.

3.
TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej orës 14:00 deri në ora 17:00
Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i linjave nga vegjetacioni.

Gjilan

1.
TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura me shtylla të betonit ( 2 Mellce +1 Dragancë).

Mitrovicë

1.
TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.
Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

2.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga ora 13:00-16:00
Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

16.09.2020
Punime në projekte investive
Prishtinë

1.
Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30
Vendet: Një pjesë e Llukarit.
Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J35 Veterniku II (kodi: 19000035) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.
Arsyeja: Punimi kokave kabllovike dhe shkarkimi i daljes 10kV J34.

3.
TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J15 Viva Fresh (kodi: 19000028) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Vendet: Viva Fresh, Hotel Gorenje, Al Petroll, Koral, Fusha Sheki, Skender Mramori, Proten, Ondeks Mont.
Arsyeja: Punimi kokave kabllovike dhe shkarkimi i daljes 10kV J34.

4.
Në NS 35/10kV Fushë -Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/04kV Bajqinë (kodi: 15018018064) prej orës 09:00 – 16:00
Vendet: Një pjesë e fshatit Bardh i Madh.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave.

5.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Pejë

1.
Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mojstiri (kodi:54000001) prej orës 13:00 – 14:00.
Vendet: Fshatrat Moistir dhe Sinajë.
Arsyeja: Energjizimi i linjës së re 10 kV Mojstir – Shushicë.

Postime të ngjajshme
Lajme

Selmanaj ia mban sendviqin Hotit në një lokal të Prishtinës

Lajme

IKSHPK-ja me apel për qytetarët pas shtimit të rasteve me COVID-19

Lajme

Parashikimi i motit për pesë ditët e ardhshme

Lajme

Këto ditë Gjykata Kushtetuese ka mundësi ta rrëzojë qeverinë Hoti