Lajme

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione.

Në njoftim, KEDS ka bërë të ditura vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: TS:Babin Movc 2

Arsyeja: Kryerja e punimeve në rrjetin 0.4 kV në Babimovc.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi – bizneset (kodi 100160) dhe NS 35/10kV Besia (kodi 100130), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej 10:00 deri në ora 10:20.

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcë, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli. Kazerme e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Ibër Lepenci, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Furnizimi i Nënstacioneve 35[kV] Mazgit-Koliq nga LP 35[kV] Prishtina 1.

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Tërnavci (Kodi: 74000012) nga ora 11:15 deri 12:15

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) nga ora 12:15 deri 13:15

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti 2 (Kodi: 74000010) nga ora 13:15 deri 14:15

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishtë), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti 1 (Kodi: 74000009) nga ora 14:15 deri 15:15

Vendet: Lagjja “Qyteti I”,TS Spitali, TS Barrnatorja, TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6, TS Te 110kv.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10(20) kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Koshtova (Kodi: 70000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Ndërrimi shtyllave të dëmtuar në Vinarc, shtërngimi i përçuesve etj.

Prizren

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 1 – Gurëthyesi (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Ballkani I (Kodi: 32000010) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva fresh-i.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Ballkani II (Kodi: 32000011) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet:

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Ballkani III (Kodi: 32000012) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet:

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shvepsi (Kodi: 32000013) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas , lagjja e Buzhalëve

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Gërnçari me kod: 31000009 prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë) dhe fshati Gërnçar.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Zahaqi prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Pa tension do të mbesin:

NS 10/04kV Lokal N.T.SH. SHALA M. me kod 51000005012
NS 10/04kV Ramun Debelasht 51000005014
NS 10/04kV Gllaviqicë e reja 51000005015
NS 10/04kV Gllaviqica 51000005016
NS 10/04kV Valon Sadiku 51000005017
NS 10/04kV Separcioni Naim Dakaj 51000005018
NS 10/04kV Beton Plus-Adnan Spahija51000005019
NS 10/04kV Rexhë Muqaj 51000005020
NS 10/04kV NTSH “Vranina” 51000005021
NS 10/04kV Gllaviqica 51000005022
NS 10/04kV Leshan UN 51000005023
NS 10/04kV Leshan -Lagja Tahirmurat 51000005024
NS 10/04kV Leshani l 51000005025
NS 10/04kV Kërstovci 51000005026
NS 10/04kV Betonjerka 51000005027
NS 10/04kV Leshan-B.Krasniqi Separacion 51000005028
NS 10/04kV Leshani ll te xhamija 51000005029
NS 10/04kV Leshani 4 51000005030
NS 10/04kV ”Shala Immobilien”-Bashkim sh 51000005031
NS 10/04kV Kliqina ll 51000005032
NS 10/04kV Lagjja Shurdhaj Leshan 51000005033
NS 10/04kV Jabllanicë e Leshanit G.TH 51000005034
NS 10/04kV Kliqina l 51000005035
NS 10/04kV Pompat e ujit – Jabllanicë 51000005036
NS 10/04kV Seperacioni Valdet Gashi 51000005037
NS 10/04kV Rosujë e reja Hysenaj 51000005038
NS 10/04kV Rosujë Gurthuesi 51000005039
NS 10/04kV Rosujë e vjetra 51000005040
Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqina, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Kraishta me (kod: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rufci I Ri,Rufci I Vjetër,Hallaqi I Vogël,Hallaqi I Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh,Zllakuqan,Kraishta,Bujani, Bregu I Zi,Godanci I Epërm, dheVarigoci. Kraishta .

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në Hallaq të Vogël.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica me (kod: 40000014) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: F.sh.Rahovica, Softaj, Fusha e madhe, Pataz, Tazli, Pajatisht,Talinovci I muhaxherve

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.

3.

Në TS 110/35/10(20)kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV QMI me (kod: 41000011) prej orës 00:05 deri në ora 01:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova.

Arsyeja: Verifikimin e trafostacioneve që furnizohen nga kjo dalje.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J25 Mati 1 me (kod: 19000025) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hyesn Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk. Arbër Kryeziu, Valon Vataj”KAËA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja në stabilimentin shperndares për dalje të Gllobarit.

3.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Çikatova me (kod: 16100011) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja në stabilimentin shpërndarës për dalje të Gllobarit.

24.07.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kisha Katolike II me (kod: 40000033209) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Montimi i TS 1600kVA.

Postime të ngjajshme
Lajme

Parashikimi i motit për ditën e diel

Lajme

Përveç temperaturave të larta, Kosova në këto ditë do të zhytet edhe me pluhurin saharian

Lajme

Infektologu kosovar tregon se pse po infektohen të vaksinuarit kundër COVID-19

LajmeShow Bizz

Morena Taraku mesazh publik Edi Ramës! Me fjalë të ashpëra zbulon diçka që nuk e kemi ditur