Lajme

KEDS-i tregon cilat vende do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të bëhet për shkak të punimeve në rrjet, shkruan lajmi.net.

Punimet në rrjet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa kanë për qëllim sigurinë e sistemit.

Zonat ku do të ketë ndërprerje të rrymës:

11.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivove (Kodi:10014001) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:. Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja : Pastrim traseje nga vegjetacioni

Gjakovë

1.

TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi:81000005) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet:. Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonija e Vjeter (Kodi:60024001) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet:. Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 35/10 kV Gjilani 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS 10 (Kodi:60063002) prej orës 00:01 – 01:00

Vendet:. Rrugët: Bekim Berisha, Bulevardi i Pavarsisë (një pjesë), Fehmi Lladrovci (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani, Isa Boletini (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Skënderbeu, 15 Qershori (një

pjesë), 7 Shtatori, Afrim Gagica (një pjesë), Ibrahim Popovci (një pjesë), Kodra e Dëshmorëve, Komandant Drini, Medllin Ollbrajt, Naser Azemi (një pjesë), Nazmi Hoxha (një pjesë), Nëna Terezë, Nikolla Teslla, Vëllezërit Ukshini (një pjesë) dhe Xhemajl Mustafa.

Arsyeja : Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poleti (Kodi:73000007) prej orës 10:00 – 11:00

Vendet:. Rrugët: Avni Klinaku, Adem Ademi, Bekim Zenuni (një pjesë), Besa Shqiptare, Dëshmorët e Kombit, Dardanija, Jeton Tërstena, Liqeni i Prespës, Lumni Surdulli, Lidhja e Lezhës, Lidhja e Prizrenit, Niman Ferizi, Mehmet Pash Zogaj, Mujo Ulqinaku, Faik Konica, Hamit Hyseni (një pjesë), Jeton Tërstena, Kongresi i Manastirit (një pjesë), Stan Trg (një pjesë) dhe Vushtri (një pjesë)..

Arsyeja : Vensdosja e kabllit TU.

2.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mulliri (Kodi:73000010) prej orës 10:00 – 11:00

Vendet: 9 konsumatorë komercial në fshatin Pestovë, Maxhunaj dhe Dumnicë (një pjesë).

Arsyeja : Vensdosja e kabllit TU.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina 2 (Kodi:52000004) prej orës 11:00 – 12:00

Vendet:. 2 konsumatorë komercial në fshatin Jashanicë dhe Klinac.

Arsyeja : Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

2.

TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (Kodi:52000104) prej orës 11:00 – 12:00

Vendet:. Fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja : Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

3.

TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi:52000105) prej orës 11:00 – 12:00

Vendet:. Fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë.

Arsyeja : Rregullimi i ndarësit të tokëzimit

12.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) .

Arsyeja: Dislokimi i TSSH-se ekzistuese – montimi i TSSH-se se re.– Projekti Tërnavë

12.11.2021

Punime nga palet e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV -Dalja 40 (Kodi:81084023) prej orës 09:00 – 09:30 dhe 11:30-12:00

Vendet: Rrugët: Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2konsumatorë), Sylejmon Vokshi.

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i STM

2.

TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Orange (Kodi:81084023512) prej orës 09:00 -12:00

Vendet: Rr.Sadik Stavileci (nje pjese), rr.Uçk (n je pjese deri te rrethi), Orange Construction.

Arsyeja : Instalimi i daljes TU, sipas PEE

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku Bizneset (Kodi:40041005) prej orës 13:00 – 16:00

Vendet: Trim,Bablaku,Mirashi,Cernilla,Murakovë dhe Bizneset

Arsyeja : Zhvendosja e rrjetit TM, sipas ZT.

Related posts
Lajme

Borrell reagon pas sanksioneve të SHBA-së ndaj dy serbëve të Kosovës

Lajme

Gjendja e pacientëve me COVID në QKUK dhe spitale

Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *