Zgjedhjet 2021

Kandidat-ja për deputete Ganimete Ismajli: Gruaja duhet të jetë fundament i shoqërisë dhe shtetësisë së Kosovës

Kandidat-ja për deputete në radhet e LDK-së me numër 36, ka mbajtur takim me forumin e gruas në Degën III -Prishtinë.
Gratë për Gratë !

Për mua, demokracia më e mirë është një demokraci ku gratë jo vetëm që kanë të drejtë të votojnë dhe të zgjedhin por edhe të zgjidhen barabarësisht!

Vendi ynë ka nevojë për idealizëm dhe vendosmëri të grave, mbase më shumë në politikë se kudo tjetër.

Gruaja duhet të jetë fundament i shoqërisë dhe shtetësisë së Kosovës, për qeverisje të mirë, sundim të ligjit, dhe barabarësi!

Postime të ngjajshme
LajmeZgjedhjet 2021

Këto janë ish-deputetet e Kuvendit që nuk arritën të fitojnë besimin e qytetarëve për një mandat të ri

LajmeZgjedhjet 2021

Lista e 20 kandidatëve më të votuarit të PDK’së

LajmeZgjedhjet 2021

Votat e djalit të Sami Lushtakut në Drenicë

LajmeZgjedhjet 2021

Kandidati i PDK-së tregon se sa vota ka marrë