Lajme

IKD dhe NED do të mbajnë konferencë për media

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it do të mbajnë konferencë për media, në të cilën do publikohet raporti: “Llogaridhënia e gjykatësve dhe prokurorëve”.

IKD gjatë kësaj konferencë për media do të prezantoj raportin e monitorimit dhe hulumtimit sistematik të zbatimit të Ligjit për Përgjegjësinë Disiplinore për Gjykatësit edhe Prokurorët, i cili ka ndërruar në tërësi sistemin e llogaridhënies në raport me gjykatësit dhe prokurorët.

Për më gjërësisht për gjetjet, vlerësimet dhe rekomandimet, ftohen mediat ta përcjellin këtë konferencë për media. 

Postime të ngjajshme
Lajme

Rekord i ri i rasteve me COVID-19, drejtoresha e Infektivës tregon për gjendjen në këtë klinikë

Lajme

Polici pa maskë i shqipton një qytetari gjobë

Lajme

A po përkeqësohet gjendja e Kurtit pas infektimit me COVID, flet Konjufca

Lajme

Grenell fton shqiptarët në SHBA ta votojnë Trumpin: Shpresojmë në miqtë tanë shqiptarë