Blic Plus

Hyri në taksi me dashnorin, nuk e dinte se burri i saj ishte shoferi

Edhe pse nuk është e mundur të përcaktohet me siguri nëse situata është autentike apo është një shfaqje për hir të një shfaqje të njohur meksikane, videoja e një shoferi të ri taksie që zbulon se e dashura po e tradhtonte atë në mes të punës është bërë virale.

Shoferi i taksisë mori një telefonatë nga një djalë që donte ta çonte në destinacionin e dëshiruar, por para kësaj, ai i kërkoi të merrte vajzën me të cilën po argëtohej gjatë rrugës.

Shoferi, natyrisht, u pajtua, duke mos kuptuar se vajza me të cilën klienti po takohej do të ishte në fakt e fejuara e tij.

Ndërsa hipi shpejt në automjet dhe shkëmbeu puthje me të dashurin e saj, ajo nuk i kushtoi vëmendje faktit se i fejuari i saj ishte në pozicionin e një shoferi taksie.

Kur i çoi në vendin e dëshiruar, shoferi hoqi syzet dhe maskën e tij. I dashuri doli nga automjeti, ndërsa e fejuara e tij ia ktheu unazën

Related posts
Blic Plus

Djaloshi bën thirrje që t’i gjendet vajza të cilën e pa në semafor

Blic PlusLajme

Në Malishevë e marrin nusen me helikopter

Blic PlusLajme

Ky është mërgimtari që u kthye pas 6 vjetëve në Kosovë, për ta takuar për herë të parë të dashurën që e njoftoi në ‘Instagram’

Blic PlusLajme

Askush nuk e mposht dot, vajza i bën ‘horë’ të gjithë djemtë me radhë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *