Sport

Gjyqtarët e xhiros së katërt në Superligën e Kosovës

Janë deleguar edhe gjyqtarët për xhiron e katërt te Superligës e cila zhvillohet në këtë mesajvë.

Edhe kjo xhiro do të sjellë plotë ndeshje interesante dhe të zjarrta.

Në ndeshjen kryesore Drita – Ballkani, bilbili kryesor i është besuar Alban Shalës i ndihmuar nga asistentët Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj. Ndërsa gjyqtari i katërt do të jetë Ilir Mehemeti.

Kurse në ndeshjen tjetër mes Prishtinës dhe Gjilanit, Dardan Çaka do të jetë ai i cili do të ndajë drejtësinë i ndihmuar nga Edmond Zeqiri dhe Fatmir Sekiraqa.

Kurse gjyqtari i katërt do të jetë Burim Jahmurataj.

Postime të ngjajshme
Sport

Tetë pjesëmarrës nga Kosova do të vijojnë kursin evropian për administratorë sporti

Sport

Suedi – Kosovë, për vetëm tri orë rekord i shitjeve të biletave

Sport

Caktohen gjyqtarët për javën e katërt në Ligën e Parë

Sport

Delegohen gjyqtarët për xhiron e 5-të, Çaka përsëri në kryendeshje