Sport

Gjilani e blindon yllin e skuadrës me kontratë tri vjeçare

SC Gjilani ka vazhduar me prezantimin e futbollistëve që kanë rinovuar.

Pas gardianit Enea Koliqi dhe sulmuesit Gerhard Progni, radha për të vazhduar ka qenë me liderin e mesfushës, Besar Musollin.

Mesfushori llapjan do të jetë te ‘Skifterat’ edhe për tri vite të tjera, pasi ka vazhduar kontratën me klubin.

 

Ka qenë vet faqja zyrtare e Gjilanit që ka konfirmuar marrëveshjen e arritur mes palëve.

Njoftimi i plotë nga klubi:

𝐁𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐌𝐮𝐬𝐨𝐥𝐥𝐢 𝐦𝐞 𝐧𝐞 𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐧ë 𝐯𝐢𝐭𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒

𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘊𝘭𝘶𝘣 𝘎𝘫𝘪𝘭𝘢𝘯𝘪 𝘯𝘫𝘰𝘧𝘵𝘰𝘯 𝘴𝘦 𝘬𝘢 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘵𝘶𝘳 𝘵𝘢 𝘷𝘢𝘻𝘩𝘥𝘰𝘫ë 𝘮𝘢𝘳𝘳ë𝘷𝘦𝘴𝘩𝘫𝘦𝘯 𝘦 𝘣𝘢𝘴𝘩𝘬ë𝘱𝘶𝘯𝘪𝘮𝘪𝘵 𝘮𝘦 𝘉𝘦𝘴𝘢𝘳 𝘔𝘶𝘴𝘰𝘭𝘭𝘪𝘯 𝘦𝘥𝘩𝘦 𝘱ë𝘳 𝘵𝘳𝘪 𝘦𝘥𝘪𝘤𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘵ë 𝘳𝘢𝘥𝘩ë𝘴.

𝘒𝘭𝘶𝘣𝘪 𝘧𝘢𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦𝘳𝘰𝘯 𝘉𝘦𝘴𝘢𝘳𝘪𝘯 𝘱ë𝘳 𝘣𝘦𝘴𝘪𝘮𝘪𝘯 𝘥𝘩𝘦 𝘪 𝘶𝘳𝘰𝘯 𝘴𝘶𝘬𝘴𝘦𝘴 𝘥𝘳𝘦𝘫𝘵 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘪𝘮𝘪𝘵 𝘵ë 𝘰𝘣𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪𝘷𝘢𝘷𝘦 𝘲ë 𝘫𝘢𝘯ë 𝘷𝘦𝘯𝘥𝘰𝘴𝘶𝘳.

Postime të ngjajshme
Sport

A ia lejon ligji italian Eriksenit të luaj përsëri për Interin?

Sport

Visoka tregon pse e zgjodhi Ferizajin dhe ka një premtim për “Ujqërit”

Sport

Mourinho me deklaratë prekëse pë Eriksen

Sport

Skandaloze: Serbo-austrikau e shanë me nënë futbollistin shqiptar të Maqedonisë