Lajme

Ferki Shala tregon pse është haram muzika

Ish-vokalisti i grupit TNT, Ferki Shala, pasi kishte hyrë në fe dhe ndryshuar plotësisht mënyrën e jetesës tregon pse sipas tij është haram muzika.

“Të ish kanë muzika ajo që i nevojitet njeriu, na kish mësu më i mençuri te Zoti që është Muhamedi, na kish lan ai një tregim që jena ulë e jena kënaq.

Nuk është e pëlqyeshme, mos me thane vrazhdë tingëllon, haram ajo haram është, por prapë po po them për me zbut pak se në islam nuk është hallal me i përdorë veglat muzikore, a këndo, kurani këndohet, bile ka gara çfarë këndime ka”, ka thënë Shala në REPORTERI/INTERVISTA.

Ai ka thënë se ndjehet më mirë me jetën tani që e bën si më parë.

“Unë nuk jam budall, nuk isha ik nga diçka që është e mirë, po të ishte mire atje do të isha ende, shumë më rehat jam, nuk krahasohet jeta ku kam qenë me jetën ku jam”, ka thënë Shala.

Postime të ngjajshme
Lajme

Ky veprim i nxënësve ulqinakë po çmend malazezēt

Lajme

Plaku’ 20-vjeçar i Llapit kritikon të rinjtë: Po e shesin votën për 20 euro, pleqtë e votojnë gjithmonë një parti të njëjtë

Lajme

Pas vdekjes së Valentina Ibrahimit, familjarët i kthejnë paratë e mbledhura për të

Lajme

Bekin Jashari befason me reagimin e tij pas kritikave të shumta për shtatoren e Adem Jasharit në Prizren