Lajme

FDHK, organizon konferencë për media, do të bëhet prezantimi i raportit vjetor

Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë (FDHK) do të organizojë konferencën ku do të bëhet prezantimi i raportit vjetor mbi monitorimin e gjykimeve mbi krimet e luftës dhe veprave penale të motivuara etnikisht dhe politikisht në Kosovë gjatë vitit 2020.

FDHK vazhdon të mbetet organizata e vetme që monitoron në mënyrë sistematike gjykimet e këtij profili.

FDHK organizon këtë konferencë me temën: ‘Zvogëlimi i hapësirës për mosndëshkueshmëri: Dialogu si mundësi për bashkëpunim juridik në mes të Serbisë dhe Kosovës’.

Postime të ngjajshme
Lajme

Vdiq pas goditjes nga rrufeja, organet e 9-vjeçarit shpëtojnë jetën e 3 fëmijëve të tjerë

Lajme

I moshuari: S’kam pasë virus, sot dyshoj që e mora këtu

Lajme

Arben Vitia shkarkon dy zyrtarë të shëndetësisë

Lajme

Citaku: E tmerrshme, nëna ime ka pritur katër orë për të marrë vaksinën Anti Covid