Lajme

Familja Dakaj nga Caraviku i Klinës kërkon ndihmën tuaj

Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës, është diagnostikuar me Leukemi Akute dhe shërimi i saj është i pamundur në Kosovë. Ajo tashmë është dërguar në Turqi për shërim por shuma e kërkuar nga spitali atje prej 200 mijë eurove është e pa përballueshme për familjen.

Andaj kërkohet ndihma e secilit që ka mundësi të kontribuojë me 1 euro nëpërmjet një sms në Vala.

Ndihma juaj do të thotë shumë për Zymrien dhe familjen e saj.

Dërgo sms shpëto jetë!

Postime të ngjajshme
Lajme

Kështu do të duket grupi i ri parlamentar i PDK-së me 19 deputetë

Lajme

Grabitje në Prishtinë, Policia në aksion

Lajme

Kaq vota mori Agim Veliu në zgjedhjet e 14 shkurtit

Lajme

Personat që tashmë kanë shpallur kandidaturat për kryetar komunash