Lajme

EXIT POLL-i i prezantuar në Klan Kosova: Ja kush e fiton Prishtinën

Përparim Rama i LDK-së, ka fituar në Prishtinë, sipas EXIT POLL-it të realizuar nga Tomor Qela dhe të prezantuar ekskluzivisht në Klan Kosova.

Ai ka fituar me një përqindje të ngushtë duke marrë 50.95%, derisa kundërkandidati i tij nga Lëvizja Vetëvendosje, Arben Vitia ka marrë 49.05%.

Rezultatet e këtij EXIT POLL-i të prezantuar në Klan Kosova:

Përparim Rama (LDK): 50.95%

Arben Vitia (VV): 49.05%

Ky EXIT POLL është i realizuar me margjinë të gabimit më të vogël se 3 %.

Related posts
Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *