Blic Plus

E veçantë: Frizeri që qeth në makinë

Toni është berberi për meshkuj i cili është i njohur për disa mënyrë të veçanta se si i heq flokët.

Para disa kohësh, ai u bë i njohur nga qethja që e kryente me sharrë, ndërsa tash ai po realizon diçka edhe më interesante, raporton emisioni #gjesi në T7.

Bëhet fjalë për qethjen në veturë, ku klientët nuk kanë nevojë të presin në rend, por të hynë me veturë e cila është e vendosur në sallon, dhe të marrin shërbimet nga Toni.

Driton Kameri ka një karrierë tashmë të gjatë në këtë profesion e dëshira për të qenë më ndryshe nga të tjerët, e zgjoi kreativitetin e tij.

Toni është kujdesur gjithmonë që punën e tij ta promovoj në rrjetet e tij sociale, si rezultat i së cilës ka klientë e tij, përfshirë këtu edhe shumë personalitete publike.

Puna e tij dhe ky kreativitet kanë bërë që Toni të mjaft i popullarizuar i kërkuar në këtë treg. E me siguri se ide të reja do të ketë edhe në të ardhmen.

VIDEO

Postime të ngjajshme
Blic Plus

I riu shqiptar, ndez cigaren me 50 euro: Bëhet horë nga komentuesit

Blic Plus

E tregon studimi: Përse gratë e martuara po tradhtojnë më shumë se kurrë

Blic Plus

Dhjetë këshilla si të mbroni sytë nga kompjuteri dhe telefoni

Blic Plus

Pasi t’i lexoni këto përfitime: Nga tani do të pini gjithmonë ujë para se të flini