Blic Plus

Cila vajzë do jetë më tërheqëse kur të kthehet? Zgjedhja juaj thotë shumë për personalitetin tuaj

-ADVERTISEMENT-
-Advertisement-

Karakteristikat e personalitetit nuk janë gjithmonë të njëjta ato ndryshojnë.

Por, përveç kësaj edhe gjërat më të vogla mund të zbulojnë shumë gjëra rreth jush dhe personalitetit tuaj.

Marrim shembull mënyra sesi ecni tregon nivelin tuaj të prekshmërisë, mënyra se si e varni letrën e tualetin tregon për besueshmërinë tuaj. Prandaj, edhe zgjedhja juaj tregon shumë për personalitetin tuaj., raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Vajza e parë

Nëse mendoni se kjo është njëra prej femrave më atraktive atëherë, ju jeni person i qetë dhe me vetëbesim. Nuk i keni frikë ndryshimeve. Jeni të qetë kur vjen puna në arritjen e qëllimeve tua. Jeni të turpshëm, të vendosur, ju e dini çfarë dëshironi dhe vazhdoni rrugën për t’ia arritur.

Vajza e dytë

Nëse zgjedhni vajzën e dytë nënkupton që jeni person i shoqërueshëm, dhe shumë shpejt krijoni kontakt me të tjerët. Ju mund të jeni ndonjëherë naiv. Ju mundoheni të jeni pozitiv dhe të rrini sa më shumë të buzëqeshur. Mirëpo, jeni shumë të ndjeshëm, madje edhe gjërat më të vogla mund të ju bëjnë të ndjeheni keq dhe të mërzitur.

Vajza e tretë

Nëse preferoni vajzën e tretë, atëherë mund të jeni shumë modest dhe të turpshëm. Ju jeni person që në fillim nuk shoqëroheni me të tjerët, por me kalimin e kohës liroheni. Ju mundoheni shumë të i kuptoni emocionet dhe ndjenjat e të tjerëve. Harmonia është e rëndësishme për ju, andaj ju bëni çmos që ti bëni të tjerët të lumtur.

Vajza e katërt

Nëse keni zgjedhur vajzën e katërt, atëherë jeni person që nuk turpëroheni dhe nuk bini në konfuz lehtë. Ju më shumë mendoni me mendje sesa me zëmër. Ju e dini që mund të arrini shumë dhe nuk do ju ndal askush. Jeni person në harmoni me vetën tuaj dhe jeni person të ndjeshëm. Ju mund të dukeni të ftohtë, por në fakt jeni person i shoqërueshëm dhe gati për t’i ndihmuar të tjerëve.

Vajza e pestë dhe e fundit

Nëse keni zgjedhur vajzën e fundit, atëherë jeni person i pavarur. Ju jeni mësuar me arritjet e qëllimeve të juaja. Jeni person me besim dhe i pavarur, nuk është e lehtë që të tjerët të ju bindin. Ju nuk kërkoni shumë shpesh ndihmë nga të tjerët. Po ashtu, nuk e keni të lehtë të bëni shokë/shoqe të rinj, por në momentin që e hapni zemrën ju bëheni shokë/shoqe të ngushtë. /Lajmi.net/

-Advertisement-
Postime të ngjajshme
Blic Plus

Nuk do ta besoni sa paguhet Arbana për një muaj

Blic Plus

Faton Peci i çon “selam” nga Istogu Bekë Berishës...

Blic Plus

Merkel jep lajmin e madh, Kjo vlen edhe për Shqiptarët që jetojnë në Gjermani

Blic Plus

Letra prekëse e një babi të varfër për të pasurin që ia gërvishti veturën