Auto/Tech

BMW prezanton veturën më të zezë në botë

Këto janë fotot e reja të 2020 BMW X6 përpara debutimit publik të crossoverit në Shfaqjen e Makinave në Frankfurt në Shtator. Por ndoshta do t’ju mundojë të gjeni makinën në foto, pasi është e veshur me ngjyrën Vantablack VBx2. Ka diçka të veçantë në…
Auto/Tech

Google planifikon të ndërtoj një orë me kamerë

Disa burime nga kompania sugjerojnë se Google është duke eksperimentuar me idenë për të futur një kamerë në orës së mençur. ‘LetsGoDigital’ zbuloi patentët, e cila u paraqit përsëri në korrik të vitit 2017. Patenta titullohet thjesht “Camera Watch”…
Auto/Tech

Së shpejti do të mund të instaloni Windows 10 nga cloud

Kështu nuk do të keni më nevojë për një USB e asnjë hapësirë në hardiskun e kompjuterit. Por kompania tha se kjo metodë do të fshijë çdo gjë, përfshirë të dhënat dhe aplikacionet. Deri më sot instalimi i Windows kërkonte një kopje lokale ose të ruajtur…
Auto/Tech

Veset të çuditshme të CEO-ve të suksesshëm

Njerëzit prej shumë vitesh analizojnë sjelljet e CEO-ve, si për shembull çfarë ore shkojnë të flenë, apo çfarë librash ka në raftin e tyre, me shpresën për të kuptuar si të bëhen edhe ata të suksesshëm. Ka nga ata që për të qëndruar të lumtur në…
Auto/Tech

Kjo është makina më e shpejtë në botë

SSC Tuatara, është makina më e shpejtë në botë me 482 kilometra për orë. Qëllimi i kësaj makine është të thyej rekordin botëror të shpejtësisë. Kur mendoni për këtë, mund të thoni që është një çmenduri. Për t’iu afruar kësaj shpejtësie dhe…
Auto/Tech

Galaxy Fold mund të ri-lansohet më 6 shtator

Ndërsa Samsung konfirmoi që Galaxy Fold i vonuar, ri-dizajnuar dhe riparuar do të lansohet në Shtator, nuk e bëri publik një datë të saktë. Raportet sugjeruan që pajisja do të lansohet rreth kohës kur iPhone-et e ri do të shpalleshin, por ky spekulim ishte i…