Ekonomi

AKB: Rumania pranon produktet Made in Kosova

Aleanca Kosovare e Bizneseve duke filluar nga ora 12:30 viziton Fabrikën Extra Fruit Fillings në Prizren.

Ky aktivitet realizohet në kuadër të Projektit për Prodhuesit dhe Eksportuesit Vendor e sidomos në vendet të cilat nuk e njohin Shtetin e Kosovës siç është Rumania, për të cilën sot do të percjellet një kontigjent me produkte vendore për Bukuresht.

Javët ebBiznesit Kosovar 2020″ me moto : Unë konsumoj produkte vendore, Po Ju?, kanë karakter ekonomik dhe politik ne te mire te Shtetit dhe ekonomise kosovare.

Postime të ngjajshme
Ekonomi

Bislimi: pakoja e rimëkëmbjes ekonomike, nuk ka marrë përkrahjen e deputetëve

Ekonomi

Sot fillon edicioni i 5-të " Green Business Expo "

Ekonomi

Sot fillon realizimi i marrëveshjës së Washington-it për bizneset Kosovë Serbi

Ekonomi

Hapet Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës